بسیاری از کاربران سایت ، به جای هزینه سنگین آیفون نو ، اقدام به خرید آیفون دست دو میکنند و در بسیاری از موارد هم از خریدشان راضی هستند و از اینکه با یک هزینه کمتر ، گوشی آیفون و سیستم عامل آن را دارند ، خوشحال هستند . اما بعضی از کاربران با خرید آیفون دست دو ، تجربه بسیار بدی را پشت سر گذاشته اند و کلاه بزرگی سرشان رفته است . در این پست قصد داریم تا نکاتی را یادآوری کنیم که قبل از اقدام به خرید ، با رعایت کردن این نکات ، از خریدتان پشیمان نشوید .
1 – اولین نکته قبل از خرید آیفون دست 2 :
حتما دقت داشته باشید که گوشی دست دو ، باید دارای جعبه باشد . شاید فروشنده ، دزد باشد و گوشی را از یک فرد بخت برگشته دزدیده باشد و به شما به عنوان گوشی دست دو و گوشی ای که از کشورهای دیگر آورده است قالب کند . گول این حرف که گوشی را از یک کشور دیگر آورده ام و جعبه آنجا مانده است را نخورید و باعث دردسری که ممکن است بعدا برایتان بیافتد نشوید .
بنابراین حواستان باشد که حتما باید گوشی جعبه داشته باشد . البته با گرفتن جعبه باز هم دقت داشته باشید که شماره سریال روی گوشی با شماره سریال پشت جعبه یکی باشد . بسیاری از همکاران گوشی را با جعبه یک گوشی دیگر به فروش میرسانند !!!
یک تبصره میتوان اینجا وارد کرد : اگر گوشی که در حال خرید آن هستید ، بدون جعبه میباشد و دزدیده شدن آن گوشی با شماره سریال در سایت اتحادیه موبایل ثبت نشده باشد و البته طرف حساب شما یک مغازه میباشد که میتوانید بعدا مکان آن را پیگیری کنید ، میتوان روی خرید آن گوشی فکر کرد .
2 – آیکلود و اپل آیدی :
موردی که خیلی از کاربران رعایت نمیکنند و همین موضوع باعث میشود که بعدا دچار مشکلات زیادی شوند . همان طور که پیش تر آموزش های زیادی پیرامون اپل آیدی و سیستم آیکلود در سایت قرار داده بودیم و از مزیت های بی نظیر این سرویس ها گفته بودیم ، حال اگر میخواهید گوشی دست دوم بخرید ، این مزیت ها تبدیل به کابوس بزرگی برای شما خواهند شد . در هنگام خرید دقت کنید که هیچ گونه اپل آیدی و یا آیکلودی نباید روی گوشی ست باشد و شما باید یک گوشی بدون هیچ گونه اکانتی را دریافت کنید . اگر گوشی آیکلود داشته باشد ، بعدا نمیتوانید گوشی را ریستور کنید و البته همیشه صاحب اول گوشی ، از مکان شما و از یک سری از اطلاعات شما با خبر خواهد بود .
پیشنها میشود حتما طبق آموزشی که در سایت قرار گرفته بود ، ابتدا گوشی را به صورت کامل ریست کنید تا همه چیز از روی گوشی پاک شود ، سپس سیم کارت را روی گوشی قرار دهید و اقدام به فعال سازی آن کنید و از اینکه گوشی بالا می آید اطمینان حاصل کنید .
3 – لوازم جانبی اصلی :
به مرحله سخت خرید آیفون دست دو رسیدیم . تشخیص لوازم جانبی اصلی آیفون کار ساده ای نیست و شاید خیلی از فروشنده ها هم نتوانند این کار را انجام دهند . اما با کمی دقت در کالا میتوانید این کار را انجام دهید . باید دقت داشته باشید که همیشه اپل کالاهای خود را با بهترین متریال و مواد وارد بازار میکند . بنابراین اولین مورد جنس کالا میباشد . دومین مورد اطمینان به فروشنده میباشد . اگر خیالتان از سمت فروشنده راحت است ، به حرفش اعتماد کنید و لوازم جانبی را قبول کنید . میتوانید برای داشتن اطلاعات بیشتر به پست زیر مراجعه کنید تا از عکس ها و نحوه تشخیص کامل این موضوع مطلع شوید :
4 – نرم افزار Cydia :
به هیچ عنوان گوشی ای که روی آن نرم افزار Cydia نصب میباشد را نخرید . اگر گوشی که در حال تهیه آن هستید دارای این نرم افزار بود ، حتما به فروشنده بگویید که ابتدا این نرم افزار را پاک کند و سپس گوشی را به شما تحویل دهد . همان طور که میدانید این نرم افزار ، خیلی از دسترسی ها را روی گوشی باز میکند و اجازه نصب نرم افزارهای غیرقانونی و غیراستاندارد را میدهد . ممکن است که آنتن دهی گوشی هم توسط این نرم افزار انجام شده باشد و پس از یکبار ریستور کردن گوشی ، آیفون دیگر آنتن ندهد . بنابراین مراقب این موضوع باشید .
5 – بدنه گوشی و ظاهر آن :
یکی از مواردی که چک آپ آن را باید انجام دهید و کمی سلیقه ای میباشد ، چک کردن ظاهر گوشی است . حتما از بغل به گوشی نگاه بیاندازید و مراقب باشید که گوشی قوس نداشته باشد . حتما از فروشنده بپرسید که گوشی تا به حال تعمیر شده یا خیر ( اگر باتری گوشی تعویض شده باشد ، حساسیت به خرج ندهید ) . پیشنهاد میشود که یک هزینه کوچک انجام دهید و گوشی را به یک تعمیرکار نشان دهید و از سلامت محتویات داخلی آن با خبر شوید .
اگر گوشی تعمیری به جز تعویض باتری داشته است ، ترجیحا خرید نکنید مگر از فروشنده اطمینان داشته باشید .
6 – ریستور گوشی :
گوشی اگر مشکل سخت افزاری داشته باشد و شما قادر به تشخیص آن نباشید ، بهتر است یک بار گوشی را به صورت کامل ریستور کنید . این موضوع با ریست کردن و پاک کردن اطلاعات کاملا تفاوت دارد . برای آموزش ریستور کردن گوشی لطفا پست زیر را مورد مطالعه قرار دهید .
8 – مواردی که باید تست کنید :
۱ – دوربین جلو و پشت
۲ – فلش دوربین
۳ – وای فای
۴ – تماس و شنیدن صدای طرف مقابل
۵ – بلوتوث
۶ – صفحه نمایش
۷ – پورت اتصال
۸ – شارژر و هندزفری و کابل
۹ – ژیروسکوپ ( با نصب یک بازی که به حرکت گوشی حساس است میتوانید این مورد را تست کنید )
۱۰ – اسپیکر ( با پخش موزیک )
۱۱ – میکروفن ( با ضبط کردن صدا )
۱۲ – آنتن دهی
۱۳ – باتری گوشی
۱۴ – اگر گوشی اسکین دارد و روی صفحه نمایش برچسب خورده است ، حتما قبل از خرید از فروشنده بخواهید آن را جدا کند .
7 – مهلت تست :
آخرین مرحله ، گرفتن مهلت تست از فروشنده میباشد . دقت کنید که باید حتما 24 ساعت از فروشنده مهلت تست بگیرید تا در این مدت اگر گوشی دچار مشکل شد و در همون تست اولیه خودش رو نشون نداد ، بتوانید گوشی را مرجوع کنید .
اگر سوالی در این مورد داشتید حتما زیر همین پست کامنت بگذارید .
امیدواریم که این پست مفید واقع گردد ./.