بعد از انتشار خبر تصمیم اپل برای توقف تولید آیپاد تاچ بسیاری از کاربران تصمیم گرفتند تا دستگاههای خود را به کلکسیونرها بفروشند؛ اما حالا مشخص شده که این دستگاههای دستدوم ارزشی برای قرارگیری در مجموعهی کلکسیونها را ندارند.
بر اساس اطلاعات جمعاوری شده از ۴۰ شرکت فعال در حوزه فناوری که نتیجهی آن رد وبسایت SellCell منتشر شده، تمامی مدلهای آیپاد به طور میانگین ۸۹ درصد از ارزش خود را از دست دادهاند. در این میان، ۹۸ درصد از آیپادهای تولید و فروخته شده از سال ۲۰۰۳ به بعد نیز با کاهش ارزش مواجه بودهاند. در این میان ۷۱ درصد از آخرین مدل این محصول که آیپاد نسل ۷ بوده نیز ارزش خود را از دست دادهاند.
انتظار میرود ارزش آیپاد تاچ نسل ۶ و نسل ۷ با کمترین کاهش ارزش مواجه باشند و بهخصوص در مدلهای دارای ذخیرهسازی بالاتر ارزش آنها بیشتر حفظ شده باشد. مدلهای دارای ۲۵۶ گیگابایتی آیپاد تاچ نسل ۶ و نسل ۷ که بیشترین ارزش را برای خرید دارند، در بهترین حالت ممکن تنها ۱۰۰ دلار ارزش دارند. برخی از مدلهای قدیمیتر هم با ذخیرهسازی مشابه تنها ۶۰ دلار در بهترین حالت ارزش دارند.
قیمتگذاری برای مدلهای ۲۰۱۲ به قبل ایپادها نیز بسیار عجیبتر است و این محصولات ۹۰ درصد از ارزش اولیه خود را از دست دادهاند. در این میان ایپاد نسل ۱ که با عنوان ایپاد کلاسیک نیز شناخته میشود تنها ۶۱ دلار در تمیزترین حالت ممکن ارزش دارد.
ارزشگذاری آیپادها به مسائلی چون سالم بودن دستگاه، عدم وجود مشکلات فنی سختافزاری یا نرمافزاری، سلامت نمایشگر، عمر مفید باتری ارتباط مستقیم دارد. نسخههای قدیمیتر آیپاد که از هارد استفاده میکنند نیز به دلیل چالشهای مربوط به کاهش عمر مفید هارد دیسک، کاهش ارزش بیشتری داشتهاند.
تعبیه هارد دیسک به عنوان سیستم ذخیرهسازی آیپادها یکی از مهمترین چالشهای مربوط به عملکرد این محصولات در طولانی مدت است. تعبیه هارد دیسک در دستگاههای همراه به دلیل تکان خوردنهای شدید باعث کاهش شدید عمر آنها میشود که این مسئله نیز روی قیمت نهایی این محصولات تاثیر منفی میگذارد.