صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل : دستمال اپل و ایرپاد ۳ اکنون در اپل استورها موجود هستند

دستمال اپل و ایرپاد ۳ اکنون در اپل استورها موجود هستند

پارچه پولیش و ایرپاد ۳ اپل اکنون در اپل استورها موجود است

پارچه پولیش ۱۹ دلاری اپل که همراه با مک بوک پرو ۱۴ و ۱۶ اینچی معرفی و رونمایی شده، اکنون برای تحویل همان روز در بسیاری از اپل استورهای سرتاسر آمریکا و کانادا موجود است.

خرید کردن از اپل استور، سریع‌ترین راه دریافت پارچه پولیش اپل برای کاربرانی است که هنوز این محصول را سفارش نداده‌اند. فروشگاه‌های آنلاین اپل در حال حاضر تحویل سفارش امروز این محصول را برای اواسط ژانویه در آمریکا اعلام کرده‌اند.

موجود بودن این محصول در داخل فروشگاه را می‌توان با زیپ کد یا کد پستی صفحه پارچه پولیش در وب‌سایت اپل بررسی کرد.

اپل می‌گوید پارچه پولیش از مواد نرم و غیر ساینده ساخته شده و می‌تواند برای تمیز کردن نمایشگر محصول اپل Pro Display XDR که دارای شیشه بافت نانو است، به طور ایمن و موثری استفاده شود.

لازم به ذکر است که اپل قبلا یک پارچه پولیش همراه با Pro Display XDR ارائه می کرد، اما سایر محصولات را شامل نمی‌شود.

کاربرانی که به محض موجود شدن این محصول در هفته گذشته آن را سفارش داده‌اند، اکنون شروع به دریافت آن کرده‌اند.

گفته شده استقبال از پارچه پولیش با قیمت ۱۹ دلار آِنقدر زیاد بوده که ظرف چند ساعت تمام شده، همچنین در خبرهای روزهای گذشته اعلام شده بود که این محصول با تاخیر طولانی به دست مشتریان خواهد رسید.

ایرپاد نسل ۳ برای دریافت همان روز در مکان‌های منتخب اپل استورهای آمریکا موجود است که با قیمت ۱۷۹ دلار در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

گفتنی است که ایرپاد ۳ مجهز به قابلیت ردیابی سر است و کیفیت میکروفون آن نسبت به نسل قبلی ارتقا یافته، همچنین به آب و تعریق مقاوم است.

با یک‌بار شارژ کردن ایرپاد ۳، به مدت شش ساعت دوام می‌آورد، کیس آن قابلیت شارژ ایرپاد را داشته و از شارژ بی‌سیم نیز پشتیبانی می‌کند.

 

مقالات مرتبط

آیفون 17 پرو اپل

آیفون 17 پرو اپل با نزدیک شدن به اواسط سال ۲۰۲۵، توجه…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…