پارالل دسکتاپ 16 با پشتیبانی بهتر از دایرکت ایکس 11 منتشر شد

 نسخه جدید پارالل دسکتاپ 16 امکانات جدیدی را برای اجرای بهبود یافته تر سیستم عامل ویندوز و توزیع‌های لینوکسی در کامپیوترهای مک آماده عرضه کرده است.

بر اساس ادعای توسعه دهنده این نرم افزار، نسخه 16 پارالل دسکتاپ تا 20 درصد پشتیبانی سریع‌تری از دایرکت ایکس 11 در سیستم عامل ویندوز دارد و به همین دلیل می‌توان از آن برای اجرای بازی‌ها و نرم افزارهای گرافیکی استفاده کرد. این مسئله باعث می‌شود تا کاربران دستگاه‌های مک بتوانند نرم افزارهای گرافیکی و بازی‌های سنگین را با بازدهی بهتری در سیستم عامل مجازی ویندوز اجرا کنند و از آن طریق محدودیت کمتری در زمینه سخت افزارها داشته باشند.

یکی دیگر از قابلیت‌های پارالل دسکتاپ 16 پشتیبانی از قابلیت Windows Travel Mode است که به کاربران اجازه استفاده بهینه از سیستم عامل مجازی ویندوز را در حین فعال بودن باتری می‌دهد. این قابلیت به مصرف بهینه سیستم عامل از انرژی کمک می‌کند و باعث می‌شود تا باتری دستگاه در حین اجرای دو سیستم عامل مصرف بهینه‌تری داشته باشد.

علاوه بر این، اشاره‌های مالتی تاچ از اپلیکیشن‌های ویندوزی در این نسخه اضافه شده است تا کاربران کامپیوترهای مک امکان استفاده از سخت افزارهای کامپیوتر خود نظیر ترک پد و تاچ بار را در سیستم عامل میهمان داشته باشند.

این نرم افزار می‌تواند به طول کامل از سیستم پردازش سه بعدی متال در مک برای بهبود پردازش‌های گرافیکی در سیستم عامل مجازی میهمان استفاده کند و از آن طریق امکان استفاده پر بازده از ویندوز در مک را ارائه دهد.

به طور کل نرم افزار پارالل دسکتاپ با اضافه کردن این قابلیت‌های جدید به نسخه جدید خود به کاربران این امکان را داده تا از طریق اجرای سیستم عامل مجازی دیگر نیازی به استفاده از نصب ویندوز به صورت بوت کمپ وجود نداشته باشد و کاربران بتوانند به صورت بهینه‌تر از دستگاه‌های خود با هر دو سیستم عامل استفاده کنند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

macOS 27  با عنوان Golden Gate معرفی شد

macOS 27 با عنوان Golden Gate معرفی شد؛ قابلیت‌های جدید Siri AI،…

2026-06-10

اپل در کنفراس WWDC 2026 از iOS 27 و Siri AI رونمایی کرد

اپل در کنفراس WWDC 2026 از iOS 27 و Siri AI رونمایی…

اپل عرضه نخستین عینک هوشمند خود را به اواخر ۲۰۲۷ موکول کرد

اپل عرضه نخستین عینک هوشمند خود را به اواخر ۲۰۲۷ موکول کرد…