کاربران آمریکایی 25 دلار جریمه از اپل دریافت می‌کنند

شرکت اپل به پرداخت 500 میلیون دلار به خاطر کاهش عمدی سرعت آیفون‌ها محکوم شده است و حالا کاربران آمریکایی می‌توانند نفری 25 دلار از این شرکت غرامت دریافت کنند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده از وب سایت The Verge و Macrumors شرکت اپل تصمیم گرفته تا به خاطر مصالحه در این پروند به کاربرانی که تحت تأثیر این اقدام قرار گرفته‌اند غرامت بپردازد. اپل اعلام کرده که به کاربران دستگاه‌های مشخص شده مبالغ یاد شده را خواهد پرداخت:

  • 1.کاربران آیفون 6، 6 پلاس، 6 اس و 6 اس پلاس و آیفون SE که پیش از بیست و یکم دسامبر 2017 آی او ا س 102.1 به قبل را روی تلفن هوشمند خود نصب کرده بودند.
  • 2.کاربران آیفون 7 و 7 پلاس که پیش از بیست و یکم دسامبر 2017 آی او اس 11.2 به قبل را روی تلفن‌های هوشمند نصب کرده بودند.

اپل طی مصالحه‌ای که برای تعداد زیادی از شکایت‌ها در آمریکا داشت، موظف شده که مبلغ 500 دلار را به کاربران این تلفن‌های هوشمند در آمریکا بپردازد. این مبلغ به دلیل تبلیغات غیرواقعی و اقدام این شرکت برای کاهش سرعت آیفون‌ها از طریق آپدیت‌های نرم افزاری بوده است.

پرونده قانونی مربوط به کاهش سرعت آیفون‌ها با عنوان Batterygate شناخته شده است معنای پر ایهامی مثل «رسوایی خیانت بار مربوط به باتری» دارد. این نام از یک طرف شباهت زیادی به رسوایی «واتر گیت» دارد و از طرف دیگر دیکته کلمه «باتری» در آن شبیه به کلمه «خیانت» نوشته شده است.

شرکت اپل در اواخر سال 2017 اعتراف کرد که از طریق آپدیت‌های نرم افزاری سرعت آیفون‌ها را به صورت عمدی کاهش می‌دهد که با هدف افزایش عمر مفید باتری اعمال شده بود. اما این مسئله باعث شد تا بسیاری از کاربران آن را یک عمل غیرمنصفانه در زمینه تجارت در نظر گرفته بودند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

پایان دوران مدیریت تیم کوک بر شرکت اپل

پایان دوران مدیریت تیم کوک بر شرکت اپل؛ جان ترنوس مدیرعامل  جدید…

آیفون اولترا؛ اولین گوشی تاشوی اپل

آیفون اولترا؛ اولین گوشی تاشوی اپل گزارش‌های تازه نشان می‌دهد اپل ممکن…

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به آیفون می‌آید؟

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به آیفون می‌آید؟ آزمایش سنسور قدرتمند برای نسل‌های آینده…