اپل سرانجام در جدال با سامسونگ، پیروز شد

بالاخره بعد از 5 سا درگیری و جدال میان اپل و سامسونگ، دادگاه عالی کشور آمریکا، کمپانی سامسونگ را محکوم به پرداخت غرامت 120 میلیون دلاری نمود.

5 سال پیش، کمپانی اپل بر اساس شکایتی که علیه شرکت سامسونگ به دادگاه تقدیم کرد، درخواست 2.2 میلیارد دلار غرامت نمود. در طی این پنج سال، بارها و بارها این دو کمپانی در مورد انواع پتنت‌ها با یکدیگر در جنگ و جدال به سر می‌بردند و یک بار نیز رأی به نفع اهالی کوپرتینو صادر شد که به اعتراض کره‌ای‌ها روبرو گردید.

بر اساس آخرین اظهار نظر که به تازگی انجام شده، اعتراض سامسونگ روی رأی صادره مقبول واقع نشده و آنها محکوم به پرداخت 120 میلیون دلار غرامت به کمپانی اپل هستند. البته این مقدار در مقابل 2.2 میلیارد که اهالی کوپرتینو درخواست نموده‌اند، رقم ناچیزی به حساب می‌آید. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل؛ نیم‌قرن نوآوری و «تفکر متفاوت» در دنیای…

نسل جدید سیری؛ بازطراحی دستیار هوشمند اپل

نسل جدید سیری؛ بازطراحی دستیار هوشمند اپل در سال‌های اخیر، اپل به‌طور…

iOS 26.4 چه زمانی منتشر و چه ویژگی‌هایی دارد؟

تاریخ انتشار iOS 26.4؛ چه زمانی ویژگی‌های جدید آیفون عرضه می‌شود؟ بررسی…