تصویر پاوربیتس 4 در سند درخواست مجوز FCC منتشر شد

اپل تصمیم دارد تا احتمالاً در سال 2020 از پاوربیتس 4 رونمایی کند و آن را آماده عرضه به بازار جهانی کند.

این شرکت از همین حالا اسناد مربوط به دریافت مجوز فروش پاوربیتس 4 را به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات آمریکا FCC ارائه داده است. این سند دارای تصویر مربوط به پاوربیتس 4 نیز هست.

اپل شماره مدل این محصول را A2015 اعلام کرده که قرار است به عنوان جدیدترین نسل از هندزفری های حرفه‌ای بیتس آماده عرضه به بازار شوند. این هندزفری ها قرار است با آی او اس 13.3.1 تا 13.3 سازگار باشند و شرکت اپل تصمیم دارد تا در آن‌ها از تراشه H1 همراه با پشتیبانی از قابلیت Hey Siri استفاده کند.

پاوربیتس 4 همانند نسل پیشین خود بدون ارتباط سیمی و به‌طور کامل بی‌سیم ساخته شده است. این هندزفری های بی‌سیم با شباهت بسیار زیادی نسبت به ایرپادها ساخته شده‌اند که مجهز به قابلیت مقاومت در برابر نفوذ آب و استفاده برای موارد ورزشی هستند.

شرکت اپل احتمالاً تصمیم دارد تا این محصول را آماده عرضه به بازار جهانی کند و قابلیت‌های بهینه‌تر و کاربردی‌تری را به آن اضافه کند.

شرکت اپل احتمالاً قابلیت خواندن پیام‌ها از طریق دستیار دیجیتالی سیری را نیز به کاربران می‌دهد که از طریق آن کاربران می‌توانند به صورت مستقیم موسیقی‌های منتشر شده را با استفاده از آن دریافت کنند و دیگر نیازی به باز کردن تلفن هوشمند خود نداشته باشند.

گفتنی است که این محصول احتمالاً تا پیش از پایان یافتن بهار 2020 میلادی آماده عرضه در بازار جهانی خواهد شد و کاربران می‌توانند آن را خریداری کنند. البته هنوز قیمت پاوربیتس 4 معلوم نیست و شرکت اپل اطلاعاتی در مورد نحوه عرضه آن به بازار نداده است. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل؛ نیم‌قرن نوآوری و «تفکر متفاوت» در دنیای…

نسل جدید سیری؛ بازطراحی دستیار هوشمند اپل

نسل جدید سیری؛ بازطراحی دستیار هوشمند اپل در سال‌های اخیر، اپل به‌طور…

iOS 26.4 چه زمانی منتشر و چه ویژگی‌هایی دارد؟

تاریخ انتشار iOS 26.4؛ چه زمانی ویژگی‌های جدید آیفون عرضه می‌شود؟ بررسی…