تماس گروهی از فیس تایم در آی او اس 12 حذف شد

 تماس گروهی با امکان پشتیبانی از 32 نفر یکی از مهم‌ترین قابلیت‌هایی است که در جریان کنفرانس جهانی توسعه دهندگان و مشخصاً در معرفی آی او اس 12 رونمایی شد.

اما حالا شرکت اپل در توسعه نسخه پایانی بتای آی او اس 12 این قابلیت را از فیس تایم حذف کرده و اعلام کرده که این قابلیت قرار است به تأخیر و تا پایان سال جاری میلادی آماده استفاده توسط کاربران شود.

Guilherme Rambo یکی از توسعه دهندگان آی او اس که تا پیش از این با افشای اطلاعات مربوط به آیفون‌های 2017 و همچنین آی او اس 11 و 12 شهرت بسیار زیادی پیدا کرده بود، حالا اعلام کرده است که یک یادداشت از شرکت اپل دریافت کرده است که طی آن مشخص شده است که در نسخه نهایی آی او اس 12 امکان تماس تصویری فیس تایم به صورت گروهی وجود ندارد و این قابلیت در پاییز آماده عرضه نمی‌شود.

این تأخیر احتمالاً به دلیل وجود باگ‌های متعدد در کارکرد این سرویس برقراری تماس تصویری و یا عدم کشش سرورهای اپل برای پردازش و ارسال مربوط به این سرویس بوده است.

تماس گروهی فیس تایم که در جریان کنفرانس جهانی توسعه دهندگان امسال معرفی شد، به کاربران امکان برقراری ویدیو کنفرانس تا 32 نفر را می‌دهد. اپل در توسعه این قابلیت امکانات سرگرمی بسیار زیادی نظیر امکان استفاده از مموجی‌ها را در آن قرار داده است. بر همین اساس این قابلیت علاوه بر امکان استفاده به صورت تجاری و حفره‌ای برای کسب و کارهای مختلف، امکان بر قراری تماس میان دوستان را نیز ارائه می‌دهد و کاربران می‌توانند از طریق فیس تایم و قابلیت‌های آن به صورت سرگرم کننده با دیگران تماس برقرار کنند.

گفتنی است که شرکت اپل هنوز اطلاعات مربوط به زمان نهایی ارائه این قابلیت را ارائه نداده است و هنوز معلوم نیست این قابلیت در چه زمانی به طور مشخص ارائه می‌شود.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

iOS 27 اپل معرفی شد

iOS 27 اپل معرفی شد ؛ بزرگ‌ترین تحول هوش مصنوعی در فضای…

اپل در کنفراس WWDC 2026 از iOS 27 و Siri AI رونمایی کرد

اپل در کنفراس WWDC 2026 از iOS 27 و Siri AI رونمایی…

اپل iOS 26.5.1 را برای رفع مشکل شارژ آیفون Air و سری آیفون 17 منتشر کرد

اپل iOS 26.5.1 را برای رفع مشکل شارژ آیفون Air و سری…