صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : باز شکایت علیه اپل | اینبار فناوری شارژ سریع

باز شکایت علیه اپل | اینبار فناوری شارژ سریع

شرکت سومالتوس طی شکایتی که از شرکت اپل به محکمه قضایی برده است ، مدعی شده تکنولوژی شارژ سریع آیفون ۶ اس که اپل به تازگی آن را در محصولاتش مورد استفاده قرار داده است ، پتنتی میباشد که آن ها در سال ۲۰۱۰ به ثبت رسانده اند و اپل قوانین پتنت آن ها را رعایت نکرده است . 
توسط فناوری شارژ سریع این امکان به آیفون ۶ اس داده شده است تا این آیفون زمانی که به شارژر وصل است و در حال تغذیه میباشد ، قبل از رسیدن شارژ به میزان ۸۰درصد ، به سریعترین شکل ممکن شارژ شود ، اما بعد از اینکه میزان باتری  به ۸۰٪ رسید ، گوشی بصورت عادی شارژ خواهد شد .
شرکت سومالتوس این پتنت را با نام سیستم سرویس یکپارچه باتری و در شماره ردیف 7,657,386 پتنت ایالات متحده آمریکا به ثبت رسانده است . البته اپل هم بیکار ننشسته است و در پی اعاده حیثیت برآمده است . شرکت نامبرده در اقدامی دیگر از شرکت های سامسونگ ، لنوو ، ایسوس ، سونی و توشیبا هم به دلیل مشابه شکایت کرده است . به نظر میرسد سومالتوس در پی توافق با شرکت های معتبر فناوری میباشد تا از این راه پول کلانی را به دست بیاورد . 
 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

چهار بازی جدید اپل آرکید در نوامبر 2025 معرفی شدند

چهار بازی جدید اپل آرکید در نوامبر 2025 معرفی شدند اپل آرکید،…

چهار بازی جدید اپل آرکید در اکتبر 2025 معرفی شدند

چهار بازی جدید اپل آرکید در اکتبر 2025 معرفی شدند سرویس اشتراکی…

بازی‌های جدید اکتبر 2025 در Xbox Game Pass

بازی‌های جدید اکتبر 2025 در Xbox Game Pass مایکروسافت در اکتبر ۲۰۲۵…