صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : تصویر قاب پشت و جلویی آیفون 8 منتشر شد

تصویر قاب پشت و جلویی آیفون 8 منتشر شد

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد
امروز صبح تصویر قاب پشت و جلویی آیفون 8 به همراه آیفون 7S در رسانه‌ها منتشر شد. یکی از کاربران وبسایت Reddit مدعی شده است که یکی از دوستان وی، این تصاویر را از قسمت خط تولید تهیه و برای ایشان ارسال کرده است. شخص مذکور همچنین اشاره کرده است که آیفون 7S و 7S پلاس نیز به تکنولوژی شارژ بی‌سیم مجهز هستند.
با نگاهی به قاب جلویی آیفون 8 متوجه می‌شویم که حاشیه بسیار کمی در اطراف نمایشگر وجود دارد و در قسمت بالایی، محفظه ای را می‌بینیم که مختص اسپیکر، دوربین جلویی و سنسورهاست. قاب پشتی نیز دوربین دوگانه عمودی را به ما یادآور می‌شود.
 
iPhone 8 1
 
با اینکه تأیید این تصاویر بسیار سخت است، اما باید بگوییم که شباهت بسیار زیادی به شایعاتی دارد که ظرف چند وقت اخیر در مورد پرچمدار بعدی کمپانی اپل منتشر شده است. با نگاه کردن به تصاویر، نظرات خود را در مورد آیفون نسل بعد بیان کنید.
 
iPhone 8 2

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…

آپدیت ‌iOS 18.4 برای آیفون

آپدیت ‌iOS 18.4 برای آیفون iOS 18.4: بروزرسانی جدید اپل برای آیفون‌ها…

قابلیت جدید ایرپاد مکس 2025 اپل

قابلیت جدید ایرپاد مکس 2025 اپل ایرپاد مکس، هدفون لوکس اپل  با…