سومین بتای مک او اس موهاوای 10.14.1 منتشر شد

شرکت اپل هم‌زمان با عرضه آی او اس 12.0.1 اقدام به انتشار مک او اس موهاوای 10.14.1 کرده است.

در این نسخه برخی از باگ‌های مربوط به تماس گروهی فیس تایم و همچنین رابط کاربری برطرف شده است. شماره بیلد این نسخه 18B57c بوده و توسعه دهندگان می‌توانند از طریق حساب کاربری 99 دلار به آن دسترسی داشته باشند.

اپل در توسعه مک او اس موهاوای 10.14.1 برخلاف نسخه قبلی امکان برقراری تماس تصویری فیس تایم به صورت گروهی تا سقف 32 نفر را ارائه داده است. بر همین اساس، کاربران کامپیوترهای مک پس از دریافت و نسخه عمومی این نسخه از سیستم عامل مک او اس می‌توانند به تماس‌های گروهی از طریق فیس تایم دسترسی داشته باشند.

در نسخه جدید مک او اس موهاوای 10.14.1 بسیاری از باگ‌های دیگر که در رابط کاربری به دلیل اضافه شدن حالت تاریک وجود داشت نیز برطرف شده است و کاربران می‌توانند از طریق آن تجربه بهتری از استفاده مک او اس در حالت تاریک داشته باشند.

اپل هنوز نسخه عمومی این بتا از مک او اس موهاوای را برای کاربران عادی ارائه نداده است، با این حال این کمپانی ممکن است در آینده نزدیک اقدام به عرضه این سیستم عامل برای کاربران تست کننده کند. بر همین اساس، به کاربران توصیه می‌شود تا زمان عرضه نسخه نهایی این سیستم عامل منتظر بمانند از اقدام برای دانلود نسخه‌های بتا خودداری کنند.

نسخه‌های بتا معمولاً دارای باگ‌هایی شناخته شده هستند که تجربه استفاده از دستگاه‌ها را با مشکلات متعددی مواجه می‌کنند. به همین دلیل نصب و استفاده از آن‌ها توسط کاربران عادی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. اپل معمولاً این نسخه‌های بتا را کمی زودتر به توسعه دهندگان ارائه می‌دهد تا آن‌ها بتوانند اپلیکیشن‌های خود را پیش از عرضه نسخه نهایی برای ارائه اپ استور و استفاده کاربران آماده کنند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

نسخه مک گوگل Gemini  با قابلیت تحلیل صفحه و دستورات صوتی  در به‌روزرسانی جدید

نسخه مک گوگل Gemini  با قابلیت تحلیل صفحه و دستورات صوتی  در…

 انتشار آپدیت iOS 26.6 و iPadOS 26.6

 انتشار آپدیت iOS 26.6 و iPadOS 26.6: گامی استراتژیک به سوی iOS…

طراحی جدید مک بوک اولترا فاش شد

طراحی جدید مک بوک اولترا فاش شد؛ اپل روی باریک‌ترین مک‌بوک حرفه‌ای…