اپل اولین بتا عمومی آی او اس 14.3 را برای آزمایش کنندگان منتشر کرد

 اپل اخیراً اولین نسخه بتا آی او اس 14.3 و آپدیت آیپد او اس 14.3 را برای آزمایش کنندگان بتا عمومی و یک روز بعد از انتشار بتا برای توسعه دهندگان منتشر کرد.

آزمایش کنندگان بتا عمومی که در برنامه آزمایش بتا اپل ثبت نام کرده‌اند، iOS و آپدیت آیپد او اس 14.3 را از طریق OFT دانلود کرده و بعد از نصب گواهی مناسب از وب‌سایت بتا عمومی در یک دستگاه آی او اس است.

آی او اس 14.3 قابلیت ProRAW را معرفی کرده که اپل در آیفون 12، آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرو مکس عرضه و رونمایی کرده است. ارائه ProRAW به کاربر اجازه می‌دهد تغییرات دلخواه خود را روی عکس اعمال کند.

این قابلیت را در برنامه تنظیمات دوربین روی نسخه بتا آی او اس 14.3 در آیفون 12 پرو و 12 پرو مکس نصب و فعال کرد. بعد از فعال شدن، دکمه‌ای در قسمت بالا و راست برنامه دوربین هست که برای خاموش یا روشن کردن از آن استفاده می‌شود. سایز عکس‌های گرفته شده با این قابلیت 25 مگا بایت است.

قابل ذکر است که در نسخه بتا عمومی آی او اس 14.3 موتور جستجوی وب Ecosia که در سال 2009 ایجاد شده و مرکز آن در برلین است و 80 درصد درآمد خود را صرف کارهای خیر به خصوص کاشت درختان می‌کند، حالا می‌تواند به عنوان موتور جستجوی پیش فرض جایگزین گوگل، داک داک گو، یاهو و بینگ در آیفون و آیپد باشد.

نسخه بتای عموی آی او اس 14.3 شامل یک آیکون است که از طراحی ایرپاد استودیو در کنار کد پشتیبانی کننده ردیاب‌های برندهای دیگر و دستگاه بلوتوث در برنامه Find My رونمایی کرده است.

همچنین آی او اس 14.3 شامل اطلاعات بارداری در برنامه Health، پشتیبانی از اسکن کدهای QR برای برنامه دوربین، گزینه‌ای برای آپدیت محصولات هوم کیت و غیره است. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آیفون اولترا؛ اولین گوشی تاشوی اپل

آیفون اولترا؛ اولین گوشی تاشوی اپل گزارش‌های تازه نشان می‌دهد اپل ممکن…

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به آیفون می‌آید؟

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به آیفون می‌آید؟ آزمایش سنسور قدرتمند برای نسل‌های آینده…

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل؛ نیم‌قرن نوآوری و «تفکر متفاوت» در دنیای…