صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : تسویه اپل کارت در پایان ماه مارس انجام نمی‌شود

تسویه اپل کارت در پایان ماه مارس انجام نمی‌شود

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

 شرکت اپل به تازگی اعلام کرده که آن دسته از کاربران که اپل کارت را دریافت کرده‌اند، می‌توانند در پایان ماه مارس تسویه حساب خریدها و پرداخت‌های خود را انجام ندهند.

بر اساس گزارش خبرگزاری 9to5mac شرکت اپل به خاطر شیوع ویروس کرونا تسویه حساب خریدها و پرداخت‌های انجام شده با استفاده از اپل کارت را حداقل برای مدت زمان یک ماه به تعویق انداخته است. شرکت اپل همچنین بیانیه‌ای را منتشر کرده و در آن اعلام کرده که به دلیل شیوع کووید 19 تصمیم گرفته تا چالش‌های مربوط به پرداخت و مراجعه حضوری به مراکز مالی را کاهش دهد.

بر این اساس، شرکت اپل به صورت ماهانه پرداخت‌های مربوط به اپل کارت را تسویه نمی‌کند و از کاربران درخواست کرده تا به‌منظور حفظ سلامت خود فعلاً اقدامی برای حضور فیزیکی در مراکز مالی نظیر بانک‌ها انجام ندهند. این کمپانی همچنین اعلام کرده که پشتیبانی ویژه را در طول شیوع ویروس کرونا به کاربران خود می‌دهد و آن‌ها می‌توانند با تماس با بخش پشتیبانی بین‌المللی شرکت اپل سؤال‌های خود در مورد نحوه استفاده از این کارت اعتباری را مطرح کنند.

اپل کارت یا همان کارت اعتباری شرکت اپل در بهار سال جاری میلادی معرفی و در ماه اوت 2019 آماده عرضه به بازار شد. این کارت اعتباری محصول همکاری مشترک شرکت اپل با موسسه مالی و اعتباری گلدمن ساکس است که در چند کشور جهان آماده عرضه شده است.

شرکت اپل در تلاش است تا با موکول کردن تسویه حساب کارت اعتباری خود به ماه آینده به روند قرنطینه شدن مردم در خانه‌ها و توقف چرخه شیوعبیماری کویید 19 کمک کند.

اپل همچنین در حال حذف خرید حضوری محصولات خود در اپل استورها است و فروشگاه‌های فیزیکی خود در آمریکا را تعطیل کرده است. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…