صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : سنسور واقعیت افزوده جدید در سال 2020 به آیپد پرو و آیفون میاید

سنسور واقعیت افزوده جدید در سال 2020 به آیپد پرو و آیفون میاید

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

شرکت اپل تصمیم دارد تا در سال 2020 تغییرات ویژه‌ای را در سری محصولات آیپد پرو و آیفون ایجاد کند و سنسور واقعیت افزوده جدیدی را به آن‌ها اضافه کند.

وب سایت The Information در گزارش اخیر خود علاوه بر ارائه اطلاعاتی در مورد زمان بندی عرضه هدست و عینک واقعیت افزوده اپل و عرضه آن‌ها در سال 2022 و 2023 اعلام کرده که شرکت اپل در سال 2020 اقدام به تعبیه سنسورهای جدید واقعیت افزوده در دستگاه‌های هوشمند همراه خود می‌کند.

مارک گورمن، تحلیلگر خبرگزاری بلومبرگ این گزارش منتشر شده از طرف The Information را تائید کرده است و اعلام کرده که شرکت اپل در تلاش است تا در توسعه محصولات جدید خود در سال 2020 میلادی، فناوری واقعیت افزوده را به عنوان مهم‌ترین تغییر عرضه شده در این محصولات عنوان کند. با این حال اپل هنوز برای توسعه و عرضه عینک‌های هوشمند مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده در بازار جهانی آماده نیست و این محصولات را در سال آینده آماده عرضه به بازار نمی‌کند.

مارک گورمن همچنین اعلام کرده نسل جدید آیپد پرو در نیمه اول سال 2020 میلادی آماده معرفی و عرضه به بازار می‌شود که دارای لنز دوگانه در بخش دوربین خود است. این دوربین‌ها مجهز به سنسورهای تشخیص عمق برای بهبود روند اجرای محتوای واقعیت افزوده هستند که تصاویر دریافتی از آن‌ها به صورت سه بعدی در دستگاه پردازش خواهند شد.

علاوه بر این، گورمن احتمالاتی را در مورد تلاش برای عرضه آیفون‌های مبتنی بر سیستم ارتباطی 5G مطرح کرده است که بر پایه آن‌ها این تحلیلگر بر این باور است که سیستم ارتباطی 5G در نسخه‌های رده بالای تلفن‌های هوشمند اپل در سال 2020 آماده عرضه خواهند شد و اپل این فناوری را در گوشی‌های میان رده خود عرضه نمی‌کند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

آیفون 17 پرو اپل

آیفون 17 پرو اپل با نزدیک شدن به اواسط سال ۲۰۲۵، توجه…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…