صفحه اصلی > اخبار آیفون و اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : امکان داون گرید به آی او اس 13.3 مسدود شد

امکان داون گرید به آی او اس 13.3 مسدود شد

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

 شرکت اپل مدت کوتاهی پس از انتشار خبر امکان جیلبریک شدن آی او اس 13 تا 13.3 امکان داون گرید کردن به این نسخه را مسدود کرده است.

در تغییرات فریم ویری که شرکت اپل در آی او اس 13.3.1 اعمال کرده، کاربران دیگر نمی‌توانند به نسخه قبلی بازگردند و اقدام به دانلود و نصب این سیستم عامل کنند. این مسئله به طور مشخص به انتشار خبر جیلبریک شدن آی او اس 13.3 بازمی‌گردد و اپل پس از این رویداد امکان بازگشت به نسخه‌های قبل را مسدود کرده است.

بر این اساس، کاربران دستگاه‌های مبتنی بر نسخه‌های جدید سیستم عامل آی او اس دیگر امکان دسترسی به نسخه‌های قابل جیلبریک را نخواهند داشت. شرکت اپل همچنین برای توسعه‌دهندگان دسترسی به نسخه‌های بتای آی او اس 13.3 را مسدود کرده است.

بر این اساس توسعه‌دهندگان تنها به آی او اس 13.4 بتا به عنوان نسخه‌های جدید در حال تست دسترسی دارند و شرکت اپل دیگر امکانی را برای دسترسی به این نسخه در اختیار کاربران قرار نداده است.

ابزارهای جیلبریک کننده آیفون‌ها که اخیراً از طرف هکرها توسعه داده‌شده‌اند از حفره‌های امنیتی موجود در سری جدید تراشه‌های A نظیر A11، A12 و A13 استفاده می‌کنند و از آن طریق امکان تغییرات خاص و منحصربه‌فرد را به سیستم عامل می‌دهند.

گفتنی است که جیلبریک کردن آی او اس باعث می‌شود تا کاربران امکان دریافت آپدیت‌های جدید را نداشته باشند و از طرف دیگر نتوانند به‌صورت مستقیم از خدمات شرکت اپل استفاده کنند. اپل محدودیت‌های خاصی را برای جیلبریک کردن دستگاه‌ها در نظر گرفته است و در صورت جیلبریک شدن دستگاه‌ها خدمات خاصی را به کاربران ارائه نمی‌دهد. بر این اساس به کاربران توصیه می‌شود تا از جیلبریک کردن دستگاه‌ها خودداری کنند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

معرفی آیفون 16E اپل

معرفی آیفون 16E اپل  نوآوری در آیفون های اقتصادی اپل اپل در…

آیفون ایر نسخه ی احتمالی اپل برای آیفون سری 17

آیفون ایر نسخه ی احتمالی اپل برای آیفون سری 17 شرکت اپل…

آیفون 17 پرو اپل

آیفون 17 پرو اپل با نزدیک شدن به اواسط سال ۲۰۲۵، توجه…