تصاویر مفهومی از حالت تاریک در آی او اس 13 منتشر شد

از هفته گذشته موج بزرگی از شایعات مربوط به آی او اس 13 در حال انتشار است که اکثریت آن‌ها به قابلیت پشتیبانی از حالت تاریک در سیستم عامل آیفون‌ها و آیپدها تأکید دارند.

بر اساس برخی از گزارش‌های منتشر شده اپل از همین حالا فرایند توسعه آی او اس 13 را کلید زده است تا نسخه‌های ابتدایی آن را به صورت بتا در اختیار توسعه دهندگان قرار دهد. اپل معمولاً طبق رسم هر ساله خود در جریان کنفرانس جهانی توسعه دهندگان که در تابستان برگزار می‌شود از سیستم عامل‌های جدید خود رونمایی می‌کند و پس از آن اقدام به عرضه و آماده سازی نسخه‌های بتا به توسعه دهندگانی می‌کند که اکانت 99 دلاری اپل را خریداری کرده باشند.

بر این اساس مشخص شده است که اپل از همین حالا فرایند توسعه نسخه‌های اولیه این سیستم عامل را شروع کرده است تا برای چند ماه آینده این سیستم عامل برای استفاده توسعه دهندگان و تست قابلیت‌های مختلف آن آماده باشد. اپل پس از معرفی هر یک از آیفون‌های جدید در پاییز هر سال نسخه جدید آی او اس را نیز به کاربران به صورت عمومی عرضه می‌کند تا کاربران بتوانند به صورت بهینه‌تر از دستگاه‌های خود استفاده کنند.

پیش بینی‌ها حاکی از آن است که آی او اس 13 همانند مک او اس موهاوای تا پاییز سال آینده باقابلیت فعال سازی حالت تاریک در رابط کاربری به صورت عمومی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.اپل احتمالا به‌منظور کاهش میزان مصرف باتری و همچنین استفاده آسان‌تر از تلفن‌های هوشمند آیفون در ساعات شب اقدام به ارائه چنین قابلیتی به کاربران می‌کند تا از آن طریق کاربران بتوانند رابط کاربری دستگاه‌های همراه خود را تغییر داده و از آن‌ها به صورت سریع‌تر و بهینه‌تر استفاده کنند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آیفون اولترا؛ اولین گوشی تاشوی اپل

آیفون اولترا؛ اولین گوشی تاشوی اپل گزارش‌های تازه نشان می‌دهد اپل ممکن…

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به آیفون می‌آید؟

دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی به آیفون می‌آید؟ آزمایش سنسور قدرتمند برای نسل‌های آینده…

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل؛ نیم‌قرن نوآوری و «تفکر متفاوت» در دنیای…