صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : تاچ آیدی احتمالاً در آیپاد تاچ نسل 7 ارائه نمی‌شود

تاچ آیدی احتمالاً در آیپاد تاچ نسل 7 ارائه نمی‌شود

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

بررسی‌های اخیر از نسخه جدید بتای آی او اس 12.2 حاکی از آن است که شرکت اپل تصمیمی برای ارائه تاچ آیدی در آیپاد تاچ نسل 7 ندارد.

شایعات در مورد تلاش اپل برای تولید و عرضه آیپاد تاچ نسل 7 از اوایل ماه جاری شروع شد که در ابتدا خبرهایی از شرکت‌های عضو زنجیره تأمین قطعات محصولات اپل در مورد آن منتشر شد و پس از آن در نسخه بتای آی او اس 12.2 مشخص شد که اپل تصمیم دارد تا این محصول را در آینده نزدیک به بازار عرضه کند. بر این اساس تقریباً تمامی تحلیلگران بر این اعتقاد هستند که اپل در آینده نزدیک و مشخصاً تا پیش از پایان نیمه اول سال جاری میلادی این محصول را به بازار عرضه می‌کند.

آیپاد تاچ نسل ششم نیز تا پیش از این بدون سیستم احراز هویت بیومتریک ساخته شده بود و حالا مشخص شده که اپل در تولید و عرضه نسل هفتم این محصول نیز تمایلی به استفاده از این سیستم احراز هویت ندارد. در حقیقت آیپاد تاچ نسل 7 همانند نسل قبلی خود با یک دکمه هوم ساده منتشر می‌شود که تنها کاربرد آن فراخوانی صفحه هوم در آیپاد تاچ خواهد بود.

البته در این میان برخی از تحلیلگران بر این اعتقاد هستند که اپل در تولید این محصول از طراحی ویژه و جدید آیفون X استفاده خواهد کرد و آیپاد تاچ نسل هفتم را با سیستم احراز هویت فیس آیدی آماده عرضه به بازار می‌کند. از طرف دیگر برخی از بررسی‌ها ضمن رد این ادعا، اعلام کرده‌اند که آیپاد تاچ نسل 7 تنها در قدرت پردازنده و دوربین با آیپاد نسل قبلی خود متفاوت خواهد بود و اپل تغییرات قابل توجهی را در تولید و عرضه این محصول به بازار اعمال نخواهد کرد وکاربران همچنان به همان ظاهر گذشته آیپاد تاچ محدود خواهند بود. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

آیفون 17 پرو اپل

آیفون 17 پرو اپل با نزدیک شدن به اواسط سال ۲۰۲۵، توجه…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…