ویژگی جدید کشف شده در آیفون 10

تنها چهار روز تا آغاز پیش فروش آيفون 10 در کشور آمریکا باقی مانده و کم کم باید شاهد اخبار پیرامون این محصول جدید اپل باشیم.

امروز در رسانه‌ها، شاهد یک ویژگی جدید در آيفون X بودیم که به تازگی توسط مسئولان وبسایت فون آرنا کشف شده است.

همانطور که استحضار دارید، در آيفون 10، قابلیت تشخیص چهره جای سنسور تشخیص اثر انگشت را گرفته است. بدین معنی که آیفون نسل بعد تنها با تشخیص چهره کاربر قابل استفاده خواهد بود و دیگر اثری از دکمه هوم و سنسور تشخیص اثر انگشت نیست. بر کسی پوشیده نیست که قابلیت تشخیص چهره که اپل از آن با نام فیس آیدی (Face ID) یاد می‌کند، به خوبی کار خواهد کرد. اما یک ویژگی جدید در مورد آن کشف شده است که در این مطلب به آن می‌پردازیم.

  تا پیش از این، زمانی که نوتیفیکیشنی روی صفحه نمایش آیفون حضور پیدا می‌کرد، هر شخصی که گوشی را برمی‌داشت، می‌توانست آن را ببیند. اما در آيفون 10 و به کمک دوربین TrueDepth و قابلیت تشخیص چهره، تنها صاحب دیوایس قادر خواهد بود که نوتیفیکیشن‌های دریافتی را تماشا کند و در صورتی که شخص دیگری آيفون را در دست گیرد، نوتیفیکیشن اشاره شده به صورت پنهان نمایش داده خواهد شد و ایشان قادر نخواهد بود تا آن را بخواند.

به این ترتیب، مالک واقعی گوشی تنها می‌تواند از دستگاه به صورت کامل استفاده نماید. آيا این ویژگی‌ها که روز به روز بیشتر مشخص می‌شوند، می‌تواند شما را به خرید آيفون 10 مشتاق نماید؟

نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

اپل عرضه نخستین عینک هوشمند خود را به اواخر ۲۰۲۷ موکول کرد

اپل عرضه نخستین عینک هوشمند خود را به اواخر ۲۰۲۷ موکول کرد…

iOS 27 چه قابلیت های خواهد داشت

iOS 27 چه قابلیت های خواهد داشت؛ از آیفون تاشو تا نسل…

OpenAI در مسیر رقابت با آیفون اپل

OpenAI در مسیر رقابت با آیفون اپل؛ هرآنچه تاکنون درباره گوشی هوشمند…