وب سایت آیفیکسایت طبق رسم همیشگی خود پس از عرضه مک بوک جدید، آن را کالبدشکافی کرده است. در مک بوک پرو جدید وجود پورتها، کیبورد بادوام و قابل استفاده، مگ سیف و جایگزینی کلیدهای فانکشن به جای تاچبار حس نوستالژی را به همراه دارد.
با وجود اینکه مک بوک پرو جدید دارای پردازنده اپل سیلیکون آیندهنگر و استفاده از طراحی و سبک قدیمی ساخته شده، ولی زیبایی و قدرت اصلی آن به داخل دستگاه مربوط میشود.
ابتدا تصاویری بر مبنای اشعه ایکس از داخل مک بوک پرو گرفته شده که با بزرگنمایی آن، 33.7 میلیارد ترانزیستور در تراشه M1 پرو و زیر بخش خنک کننده، همچنین طرحی ضعیف از قاب کیبورد فلزی به همراه تثبیت کنندههای روی کلیدهای سایز بزرگ، همچنین مگنتهای تیره در بلندگوها، ترکپد و فنها مشاهده میشود.
هنگامی که دستگاه کاملا جدا میشود، قاب پشتی توسط پیچهای پنجسو محافظت شده و بدون استفاده از هرگونه چسبی، گیرهها محکم چسبیده شدهاند.
در مقایسه با تاچبار مک بوک پرو ۱۵ اینچی سال ۲۰۱۹، به نظر میرسد در مدلهای جدید، از فضای خالی به بهترین نحو استفاده شده است. بلندگوها و باتریها، بدون حذف یک سیستم خنک کننده با ظاهر قوی در جای خود قرار گرفتهاند.
اختلافات عمده بین مک بوک پرو ۱۴ و ۱۶ اینچی خیلی ناچیز است که شامل گیرههای مختلف برای پوشش عقبی، ترتیب قرار گرفتن تراشهها و شکل هلالی لولاها میشود.
باتری
چهار سلول باتری بیرونی دارای زبانههای کششی ظریف و قابل توجه با چسب با قابلیت کششی بالا هستند که کاربران آن را به عنوان نوارهای سفید نازکی در آیفون و مک بوک ایر میشناسند.
نکته جالب توجه این است که باتری زیر برد مدار منطقی گیر نیوفتاده و این وضعیت به تعویض راحت و بی دردسر باتری بسیار کمک میکند.
مک بوک پرو ۱۶اینچی دارای یک باتری 99.6 وات ساعت است که در مقایسه با باتری 99.8 وات ساعت در مدل ۱۶ اینچی سال ۲۰۱۹ قرار دارد. مک بوک پرو ۱۴ اینچی مجهز به باتری 69.6 اینچی است که در مقایسه با مک بوک پرو M1 سال گذشته با باتری 58.2 وات ساعت قرار دارد.
نمایشگر
تعویض صفحه نمایش کار آسانی به نظر میرسد، پیچها، فنرها و کابلها ظاهرا خیلی محکم نیستند که نتوان آنها را جدا کرد، برخی آزمایشها تایید میکنند که تعویض نمایشگر DIY میتواند عملکرد True Tone یا همان کنترل خودکار نور محیط را از بین ببرد.
تراشه M1 پرو
برد مدار منطقی ، خنک کننده و فنهای همراه آن عالی هستند که در مدل M1 مکس وجود ندارد، اما هر دو مدل تراشه پرو و مکس، مجهز به SOC سیستم سفارشی روی بسته تراشه، مشابه M1 در سال گذشته هستند.
تعمیر پذیری
در نهایت تعمیر پذیری مک بوک پرو جدید، رتبه ۴ از ۱۰ را دریافت کرده که شامل تعویض باتری و نمایشگر، سایر اجزای ماژولار شامل ترکپد، اکثر پورتهای خروجی و ورودی، فنها و غیره میشود.