مدتی است که شایعه حضور برند لوکس Coach برای تولید بندهای اپل واچ ، فضای مجازی را پر کرده است . اکنون چندین عکس جدید از این برند نیز منتشر شده است که به این شایعات جامه حقیقت پوشانده است .
بندهای Coach اپل واچ تا پاییز سال جاری میلادی به بازار خواهد آمد . در پاییز امسال باید منتظر ارائه شیک ترین و لوکس ترین بندهای اپل واچ باشیم . این بندها در 9 رنگ و مدل مختلف عرضه خواهد شد و قیمت آن ها 150 دلار خواهد بود .
هنوز مشخص نیست که برند Coach به تنهایی شروع به تولید این بندها کرده است یا با خود شرکت اپل شروع به تولید این بند کرده است . پیش تر شرکت هرمس برای تولید بند اپل واچ با شرکت اپل همکاری کرده بود و خود به تنهایی دست به تولید این محصول نزده است . در هر حال کنفرانس WWDC 2016 تا ماه آینده برگزار می شود و ما امیدواریم که بتوانیم اطلاعات بیشتری را درباره اپل واچ به دست بیاوریم .