مینگ چی کو: ایرپاور حتماً در نیمه اول 2019 آماده عرضه می‌شود

پیش بینی‌های دیشب منتشر شده از طرف مینگ چی کو باعث سروصدای زیادی شده است و حالا او اعلام کرده که ایرپاور قرار است به عنوان پد شارژ بی‌سیم شرکت اپل در نیمه اول سال 2019 میلادی آماده عرضه به بازار شود.

مینگ چی کو اعلام کرده که اپل پس از حدود 4 ماه تأخیر آماده عرضه ایرپاور به بازار جهانی شده است و این کمپانی تصمیم دارد تا در آینده نزدیک این محصول را آماده عرضه به بازار جهانی کند. مینگ چی کو اعلام کرده اپل پس از پایان یافتن کنفرانس فروردین ماه خود تصمیم دارد تا ایرپاور راآماده عرضه به بازار جهانی کند.

بر این اساس، می‌توان امیدوار بود که اپل تا چند ماه دیگرآماده عرضه این محصول از طریق فروشگاه‌های فیزیکی و آنلاین خود شود و آن را برای عرضه در بازار جهانی آماده کند.

بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که اپل از همین حالا فرایند تولید انبوه ایرپاور را شروع کرده است و قرار است در آینده نزدیک فرایند فروش آن را آغاز کند.

ایرپاور در جریان کنفرانس دوازدهم سپتامبر 2017 و در کنار آیفون 8، 8 پلاس و آیفون Xاز طرف اپل معرفی شد. این کمپانی در آن زمان اعلام کرد که این محصول پیش از پایان یافتن سال 2018 میلادی آماده عرضه به بازار می‌شود؛ اما هنوز هیچ خبری از این محصول در بازار نیست و معلوم نیست که اپل چه زمانی تصمیم به عرضه این محصول در بازار جهانی دارد. اما در حال حاضر دو ماه از زمان شروع سال 2019 گذشته است و اپل هنوز این محصول را آماده عرضه به بازار نکرده است.

مینگ چی کو اعلام کرده که این محصول قرار است پس از رویداد فروردین، در اوایل این ماه و شاید هم در اردیبهشت آماده عرضه به صورت جهانی شود. وی همچنین اعلام کرده است ایرپاور توان شارژ دستگاه‌های تولید شده توسط دیگر شرکت‌ها را به صورت بی‌سیم نیز خواهد داشت. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل

پنجاهمین سالگرد تأسیس شرکت اپل؛ نیم‌قرن نوآوری و «تفکر متفاوت» در دنیای…

نسل جدید سیری؛ بازطراحی دستیار هوشمند اپل

نسل جدید سیری؛ بازطراحی دستیار هوشمند اپل در سال‌های اخیر، اپل به‌طور…

iOS 26.4 چه زمانی منتشر و چه ویژگی‌هایی دارد؟

تاریخ انتشار iOS 26.4؛ چه زمانی ویژگی‌های جدید آیفون عرضه می‌شود؟ بررسی…