اپل واچ سری 6 با نمایشگر MicroLED تولید نمی‌شود

شرکت اپل احتمالاً در سال جاری میلادی امکان تولید اپل واچ سری 6 با نمایشگر MicroLED را ندارد و تولید محصولات مبتنی بر این نمایشگر به سال آینده موکول می‌شود.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده از یک منبع آگاه در خط تولید محصولات شرکت اپل، این کمپانی به دلیل تصمیم مدیرانش اقدام به تولید اپل واچ سری 6 با فناوری جدیدتر نکرده است. بر اساس این اطلاعات مدیران شرکت اپل هنوز ظرفیت لازم برای تولید نمایشگرهای میکرو ال ای دی را در خاک آمریکا مناسب نمی‌دانند و همین مسئله باعث شده تا شرکت اپل از تولید اپل واچ سری 6 با این فناوری جدیدتر خودداری کند.

این اطلاعات از بخش‌های تولید انبوه شرکت اپل در منطقه سانتا کلارا منتشر شده است که نشان می‌دهد که تکنولوژی لازم برای ساخت پنل‌های میکرو ال ای دی در خاک کشور آمریکا هنوز به طور دقیق مهیا نشده است. این اطلاعان نشان داده‌اند که نسخه‌های از پیش ساخته شده اپل واچ سری 6 با فناوری مشابه با سری 5 آماده شده‌اند.

بر این اساس شرکت اپل در سال جاری میلادی اپل واچ سری 6 را با همان فناوری نمایشگرهای گذشته آماده عرضه به بازار خواهد کرد.

اپل نزدیک به دو سال است که برای توسعه و ساخت اپل واچ با نمایشگرهای میکرو ال ای دی تلاش می‌کند. این پنل‌های نمایشگر از لحاظ کیفیت و مصرف انرژی در حالت بهتری نسبت به فناوری‌های پیشین قرار دارند. با این حال مشخص شده است که شرکت اپل تصمیم دارد تا برای مدت زمانی بیشتر برای تولید ساعت‌های هوشمند خود صبر کند.

اپل همچنین تصمیم دارد تا پس از موفقیت در زمینه تست و عرضه اپل واچ‌های مبتنی بر این فناوری جدید، فرایند ساخت تلفن‌های هوشمند آیفون با نمایشگرهای میکرو ال ای دی را نیز شروع کند و از فاز تولید آیفون‌های مبتنی بر نمایشگر اولد بیرون بیاید. با این حال تأخیر پیش آمده نشان می‌دهد که فعلاً خبری از آیفون مبتنی بر این فناوری نیست. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

نگاهی به ۱۵ سال مدیریت تیم کوک در اپل

نگاهی به ۱۵ سال مدیریت تیم کوک در اپل؛ درآمد، ارزش بازار…

 انتشار آپدیت iOS 26.6 و iPadOS 26.6

 انتشار آپدیت iOS 26.6 و iPadOS 26.6: گامی استراتژیک به سوی iOS…

طراحی جدید مک بوک اولترا فاش شد

طراحی جدید مک بوک اولترا فاش شد؛ اپل روی باریک‌ترین مک‌بوک حرفه‌ای…