استقبال مدیر عامل کوالکام از تولید تراشه‌های M1 توسط شرکت اپل

 کریستیانو آمون، مدیر عامل شرکت کوالکام به تازگی از تصمیم اپل برای تولید تراشه‌های M1 استقبال کرده و آن را نشانه‌ای خوب برای آینده کامپیوترها دانسته است.

آمون در جریان پادکست اختصاصی وب سایت The Verge که به Vergcast معروف است حضور پیدا کرده و در جریان سخنان خود تأکید کرده که تمایل شرکت‌های بزرگی نظیر اپل و مایکروسافت برای تولید کامپیوترهای مبتنی بر ARM گامی بسیار مهم در صنعت تولید کامپیوترها به‌حساب میاید.

مدیر کوالکام همچنین اعلام کرده که از این رخداد و عرضه کامپیوترهای مبتنی بر اپل سیلیکون بسیار خوشحال است و آینده‌ای را متصور شده که در آن تجربه کاربری برای استفاده از کامپیوترهای شخصی بسیار متفاوت و پیشرفته‌تر خواهد بود.

آمون همچنین تأکید کرده که انتقال فرایند تولید محصولات به پردازنده‌های ARM باعث می‌شود تا تمام صنعت تولید کامپیوترهای شخصی تحت تأثیر مثبت قرار گیرد. وی همچنین ابراز امیدواری کرده است که کوالکام در رقابت با اپل می‌تواند سهم بزرگی از تولید کامپیوترهای نسل آینده را در اختیار داشته باشد و پردازنده‌هایی نظیر اسنپ دراکون 888 بتوانند در سطح بیشتری برای کامپیوترهای ویندوزی، اندرویدی و لینوکسی آماده عرضه شوند.

کوالکام و اپل مدت‌ها است که به خاطر اختلاف‌نظرها بر سر تولید و تأمین تراشه‌های ارتباطی آیفون‌ها با یکدیگر اختلاف‌نظر دارند. با این حال به نظر میرسد که مدیران کوالکام از تولید پردازنده‌های اختصاصی که برای اپل آماده عرضه شده است بسیار راضی هستند و می‌توانند به شکلی بهینه و کاربردی امکان فروش محصولات خود را داشته باشند.

گفتنی است که کوالکام در حال حاضر بر سر تولید تراشه‌های ارتباطی 5G با شرکت اپل همکاری کرده است و امید دارد تا در آینده نزدیک همکاری بیشتری را با اپل آغاز کند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

نگاهی به ۱۵ سال مدیریت تیم کوک در اپل

نگاهی به ۱۵ سال مدیریت تیم کوک در اپل؛ درآمد، ارزش بازار…

 انتشار آپدیت iOS 26.6 و iPadOS 26.6

 انتشار آپدیت iOS 26.6 و iPadOS 26.6: گامی استراتژیک به سوی iOS…