صفحه اصلی > آموزش محصولات اپل : آموزش: چگونه از دزدی نبودن آیفون خریداری شده مطمئن شویم؟

آموزش: چگونه از دزدی نبودن آیفون خریداری شده مطمئن شویم؟

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

 یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که بر سر خرید آیفون‌ها در بازار وجود دارد، نگرانی در مورد خرید آیفون دسته دوم به جای نو و خرید آیفون دزدی است.

خرید آیفون دزدی، حتی از روی ناآگاهی ممکن است باعث ایجاد مسئولیت‌ها و دردسرهای قانونی مختلف شود. علاوه بر این، معمولاً افراد سودجو این محصولات را به جای دستگاه نو به قربانیان خود می‌فروشند و از هر دو طرف سود می‌برند. به همین دلیل به شدت توصیه می‌شود تا در هنگام خرید آیفون نو یا دسته دوم حتماً موارد زیر را رعایت کنید.

1.از مراکز نامعتبر خرید نکنید

آیفون‌ها محصولاتی با ارزش و گران قیمت هستند. همین مسئله باعث تا کلاه برداری‌های زیادی در زمان فروش آن‌ها صورت بگیرد. پس به همین دلیل، سعی کنید تا محصول مورد نظر خود را از مراکز معتبر تهیه کنید. به یاد داشته باشید که در برخی اوقات افراد سودجو با ارائه قیمت‌های بسیار ارزان و غیرعادی قربانیان خود را به دام می‌اندازند.

2.Check Coverage اپل را بررسی کنید

اگر تصمیم به خرید آیفون نو دارید، حتماً پیش از باز کردن بسته بندی، به وب سایت Check Coverage اپل مراجعه کرده و سریال دستگاه را در آن وارد کنید. این صفحه شما را از لحاظ نو بودن یا استفاده شدن آن بررسی می‌کند.

3.بررسی رجیستری دستگاه در سامانه همتا

سامانه همتا، نام مالک تلفن‌های هوشمند را در خود ثبت می‌کند. در صورتی که قادر به ثبت نام خود به عنوان مالک دستگاه در این سامانه نباشید، دستگاه شما یا رجیستر نشده است و یا به نام فرد دیگری ثبت شده است. یکی از مزیت‌های سامانه همتا در حقیقت مشخص شدن دستگاه‌های معمولی از دستگاه‌های سرقتی هستند.

4.بررسی اپل آیدی دستگاه

به یاد داشته باشید که دستگاه خریداری شده، چه نو و چه دسته دو نباید روی آن اپل آیدی تنظیم شده باشد. به همین دلیل وارد بخش Settings شده و در قسمت بالای آن، از عدم ثبت اپل آیدی فردی دیگر در آن مطمئن شوید. صاحب دستگاه دسته دوم باید پیش از فروش دستگاه به شما، حتماً باید حساب کاربری خود را از آن حذف کند. فردی که صاحب واقعی آیفون دسته دوم باشد، باید حتماً رمز عبور اپل آیدی خود را داشته باشد.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط