صفحه اصلی > اخبار آیفون و اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : رقابت سامسونگ با اپل حتی در زمینه تعمیر محصولات نیز ادامه دارد

رقابت سامسونگ با اپل حتی در زمینه تعمیر محصولات نیز ادامه دارد

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

 شرکت سامسونگ مدت‌ها است که در زمینه‌های مختلف از قرار دادن قابلیت‌های مختلف در گوشی‌های گلکسی تا قیمت گذاری این محصولات در حال رقابت با اپل است.

در این میان مشخص شده است که شرکت سامسونگ حتی در زمینه تعمیر دستگاه‌های خود و تأمین قطعات مربوط به آن‌ها نیز از قیمت‌های رقابتی استفاده می‌کند. بر اساس گزارش جدید وب سایت PhoneArena شرکت سامسونگ بابت تعمیر نمایشگر اولد به‌کاررفته در گلکسی اس 10 ای، اس 10 و اس 19 پلاس به ترتیب هزینه 199، 249 و 269 دلار دریافت می‌کند. این در حالی است که رشکت اپل هزینه‌ای معادل 279 . 329 دلار را به ترتیب برای تعویض نمایشگر اولد آیفون ایکس اس و ایکس اس مکس دریافت می‌کند.

این مسئله نشان می‌دهد که شرکت اپل برای تعمیر تلفن‌های هوشمند خود از کاربران هزینه بیشتری دریافت می‌کند که بسیاری از این مسئله را به عنوان تجارت غیرمنصفانه در نظر گرفته‌اند.

البته باید به یاد داشت که شرکت اپل برای تولید آیفون‌ها به صورت مستقیم پنل‌های نمایشگر اولد را تولید نمی‌کند. اپل برای تأمین این قطعات با شرکت سامسونگ و ال جی همکاری می‌کند. علاوه بر این، طراحی پیچیده و خاص آیفون‌ها باعث شده تا قیمت پنل‌های تأمین شده برای اپل نسبت به سامسونگ بیشتر شود و اپل در نهایت هزینه بیشتری را برای تأمین نمایشگرهای آیفون‌های جدید پرداخت کند.در نهایت این مسائل باعث شده تا قیمت نمایشگر آیفون‌ها نسبت به آنچه توسط شرکت سامسونگ و دیگر کمپانی‌های مشابه تولید می‌شود گران‌تر باشد .

علاوه بر این، گران‌تر شدن قیمت نمایشگر آیفون‌هاباعث می‌شود تا میزان هزینه‌ای که بابت این محصولات پرداخت می‌شود بیشتر از دیگر دستگاه‌ها باشد و کاربران باید مراقبت بیشتری از آیفون‌های خود کنند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…

آپدیت ‌iOS 18.4 برای آیفون

آپدیت ‌iOS 18.4 برای آیفون iOS 18.4: بروزرسانی جدید اپل برای آیفون‌ها…

قابلیت جدید ایرپاد مکس 2025 اپل

قابلیت جدید ایرپاد مکس 2025 اپل ایرپاد مکس، هدفون لوکس اپل  با…