صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : آیفون LLA در سال 2019 خارج چین اسمبل می‌شود

آیفون LLA در سال 2019 خارج چین اسمبل می‌شود

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

شرکت اپل احتمالاً تصمیم دارد تا برای دور زدن تحریم‌های اعمالی دولت آمریکا و مقابله با تعرفه مالیاتی این کشور، تولید آیفون LLA را به خارج چین انتقال دهد.

دولت آمریکا تا پیش از این تعرفه مالیاتی ورود محصولات تولید شده در چین را به داخل خاک ایالات متحده آمریکا را تا 25 درصد افزایش داده بود. این در حالی است که تمامی آیفون‌های تولید شده توسط اپل به غیر از آیفون SE و نسخه‌های جدید 6S و 6S Plus در کشور چین و توسط کارخانه فاکس‌کان تولید و عرضه می‌شدند.

افزایش تعرفه‌های مالیاتی آمریکا در نتیجه جنگ تجاری با چین باعث گمانه زنی‌هایی در مورد تلاش اپل برای اسمبل و تولید آیفون‌ها خارج از کشور چین شده بود. اما حالا این کارخانه اعلام کرده که فقط تولید آیفون LLA که برای پارت نامبر آمریکا است را به کشور دیگری انتقال می‌دهد و همچنان تولید آیفون‌ها با پارت نامبرهای دیگر را داخل چین انجام می‌دهد.

بر این اساس، مشخص شده است که آیفون LLA از این پس در تمامی مدل‌ها خارج از خاک چین تولید می‌شود. این آیفون‌ها در تمامی مدل‌ها از آیفون XS و XS Max و نسخه‌های قدیمی‌تر گرفته تا آیفون‌هایی که قرار است در سال 2019 معرفی و عرضه شوند در خاک کشور دیگری اسمبل شوند. بررسی‌های وال استریت ژورنال و خبرگزاری بلومبرگ حاکی از آن است که شرکت اپل احتمالاً تولید آیفون LLA را به کارخانه‌های سنگاپور یا ویتنام واگذار می‌کند و نوشته پشت سری آیفون LLA جدید به Designed by Apple in California, Assembled in Vietnam / Singapore تغییر خواهد کرد.

گفتنی است که تمامی آیفون‌های عرضه شده با پارت نامبرهای دیگر که برای کشورهای مختلف جهان به غیر از آمریکا آماده عرضه می‌شوند، همچنان در همان کارخانه فاکس‌کان چین تولید و اسمبل خواهند شد و عبارت پشت دستگاه‌های آن به Designed by Apple in California, Assembled in China باقی خواهد ماند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…