براساس گزارشی از DigiTimes، شرکتهای ال جی، شارپ و Japan Display همگی در حال رقابت برای تصاحب سفارشات جدید نمایشگرهای OLED کمپانی اپل هستند.
بر طبق شواهد موجود، کمپانی LG به احتمال زیاد دومین تامینکننده پنلهای اولد خواهد بود و براساس شایعات اخیر، این شرکت قرار است امسال نمایشگرهای 6.5 اینچی گوشیهای هوشمند اپل را تولید نماید.
بنابر گزارشی از یک منبع و رسانه ژاپنی، Sharp و یک کمپانی Faxconn Electronics به احتمال زیاد از شرکت Japan Display (JDI ) در سه ماهه دوم سال 2018، در زمینه رقابت بر سر تولید صفحهنمایشهای OLED، پیشی خواهند گرفت.
اکنون به طور تقریبی 13 کمپانی با توان تولیدی پنلهای سایز کوچک تا متوسط OLED، در چین وجود دارند. چنانچه همه آنها در این زمینه فعالیت کنند، مجموع ظرفیت حجم تولیدی آنها رقمی معادل 350000 پنل در ماه خواهد شد.
چنانچه براساس برنامهریزیها میزان تولید در کره، ژاپن و چین افزایش یابد، بدون شک شاهد ظرفیت تولید ترکیبی فراتر از حد نیاز بازار در سال جاری خواهیم بود؛ اگرچه باید این مسئله را نیز خاطرنشان کرد که نمایشگرهای OLED میتوانند از گوشیها به سایر محصولات الکترونیکی مصرفی گسترش یابند، که این موضوع تاثیرات ناشی از انباشت بیش از حد تولید را به حداقل خواهد رساند.