صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : اپل بخشی از سود خود را به درمان ویروس کرونا اختصاص داد

اپل بخشی از سود خود را به درمان ویروس کرونا اختصاص داد

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

شرکت اپل به تازگی اعلام کرده که بخشی از سود حاصل از فروش محصولات خود را به درمان ویروس کرونا اختصاص داده است.

این شرکت اعلام کرده که طی همکاری خود با بنیاد RED برای مدت زمانی مشخص، 100 درصد دریافتی‌های این بنیاد از طریق محصولات قرمز رنگ را صرف درمان ویروس کرونا می‌کند. بنیاد RED یک موسسه خیریه فعال درزمینهٔ تأمین مخارج درمان بیماری ایدز در دنیا است.

اپل با تولید محصولات قرمز با برند (PRODUCT)RED بخشی از درآمد حاصل از فروش محصولات خود را به این بنیاد ارائه می‌داد. اما حالا اعلام کرده که به دلیل شرایط بحرانی ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا تصمیم دارد تا تمامی این سود را به جای صرف درمان ایدز، به درمان کووید 1 اختصاص دهد.

اپل اعلام کرده که این روند به صورت موقتی است و صرفاً تا زمانی خواهد بود که ویروس کرونا در دنیا همه‌گیری بالایی دارد. محصولات قرمز رنگ شرکت اپل شامل اکسسوری‌هایی نظیر قاب آیفون، بند اپل واچ، هدفون‌های بیتس و اسپیکرهای مختلف می‌شوند. علاوه بر این، اپل برخی از محصولات اصلی خود نظیر آیفون‌ها را نیز با رنگ قرمز تولید کرده است که نشان از آن سود حاصل شده از فروش آن‌ها به درمان بیماری‌های همه گیر اختصاص یافته است. کاربران می‌توانند با خرید این محصولات به بنیادهای خیریه درزمینهٔ درمان و ریشه‌کَن کردن بیماری‌های مختلف کمک کنند.

گفتنی است که تا پیش از این بسته‌های حمایتی ویژه‌ای را برای کارکنان خود در اپل استورهای چینی در نظر گرفته بود و حالا تصمیم دارد تا به صورت گسترده‌تر به درمان و از بین بردن ویروس کرونا کمک کند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

آیفون 17 پرو اپل

آیفون 17 پرو اپل با نزدیک شدن به اواسط سال ۲۰۲۵، توجه…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…