پردازنده ماشین اپل بر مبنای فناوری ردیابی چشم عرضه خواهد شد که در آن تراشه C1 مشابه پردازنده A12 بایونیک به کار خواهد رفت.
بنابر گزارش منتشر شده از مجله صنعت الکترونیک آمریکاییEE Times ، در پردازنده ماشین اپل ممکن است از یک تراشه C1 مبتنی بر پردازنده A12 بایونیک استفاده شود که در آن قابلیت هوش مصنوعی داخل کابین مثل ردیابی چشم به کار خواهد رفت.
از آنجا که پردازنده ماشین اپل به تراشکاری با ظرفیت فرایندهای خودرو نیاز دارد، شرکتهای سامسونگ و TSMC میتوانند تأمین کننده این قطعه برای اپل باشند. طبق این گزارش احتمالاً TSMC در حال توسعه معماری 7 نانومتری در سطح خودرو باشد، همچنین گزارش شده که سامسونگ معماری 8 نانومتری Exynos Auto V9 را توسعه داده است.
با توجه به درک محدودیتهای تأمین کنندگان، این گزارش اشاره میکند که تراشه C1 مشابه طراحی پردازنده A12 بایونیک بوده که قبلاً با فرایند مشابه 7 نانومتری و توسط TSMC ساختهشده است.
اپل تصمیم دارد تا برای ساخت تراشه C1 از لایسنسها و حق اختراعهای مختلفی را تصاحب کند تا برای ساخت و تولید انبوه این تراشه نیازی به پرداخت حق مجوزهای بیشتر نباشد. اپل همین حالا برای استفاده از ایده معماری پردازندههای ARM سری A هزینه مشخصی را به عنوان لایسنس پرداخت میکند که علاقهای به افزایش این هزینه در توسعه تراشه C1 ندارد.
ساخت هسته Occula NUP توسط شرکت Seeing Machines، به اپل اجازه میدهد که ویژگیهای هوش مصنوعی داخل کابین مثل ردیابی چشم راننده را اجرا کند.
شرکت فناوری بینایی کامپیوتری پیشرفته Seeing Machines برای کسب مجوز Occula NUP قرار است یک مدل کسب و کار مبتنی بر Arm را ارائه داده و در اختیار اپل بگذارد تا در طراحی تراشه سفارشی خودش آن را استفاده کند.
Occula NUP بر مبنای الگوریتمهای بینایی و کامپیوتری عمل میکند. به همین دلیل تصور میشود که این فناوری اولین انتخاب اپل برای طراحی سیستمهای نظارتی داخل اتاقک مبنی بر هوش مصنوعی باشد.
با توجه به اینکه ماشین خودکار اپل احتمالاً 2024 تا 2027 عرضه خواهد شد ولی گزارشهای زیادی وجود دارد که پروژه ماشین اپل در حال جمع شدن است؛ ضمن اینکه شرکت هیوندای اخیراً تائید کرده که برای تولید ماشین الکتریکی اپل در حال مذاکره است.