صفحه اصلی > اخبار آیفون و اخبار دنیای اپل و اخبار فناوری و اخبار و تازه‌ها : قابلیت تشخیص چهره در آیفون 10 جایگزین تاچ آیدی می‌شود

قابلیت تشخیص چهره در آیفون 10 جایگزین تاچ آیدی می‌شود

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

همانطور که می‌دانید، سنسور اثر انگشت در آیفون 10 دیگر وجود ندارد و جای خود را به Face ID یا همان فناوری تشخیص چهره داده است. اما این موضوع، اختلالی در کارکرد اپلیکیشن‌ها ایجاد نخواهد کرد و آنها نیز خود را با فیس آیدی تطبیق خواهند داد.

اپل در این باره چنین توضیح می‌دهد:

تمام اپلیکیشن‌هایی که از تاچ آیدی (تکنولوژی تشخیص اثر انگشت اختصاصی اپل) استفاده می‌کنند، به صورت خودکار قابلیت همگام‌سازی و هماهنگی با فیس آیدی (فناوری تشخیص چهره اختصاصی اپل) را دارا هستند.

by Apple

 توسعه دهندگانی که در اپلیکیشن‌های خود از تاچ آیدی استفاده می‌کردند، بدون نیاز به ارائه هیچ‌گونه آپدیتی، قادر خواهند بود تا از فیس آیدی بهره گیرند. البته اپل در این زمینه محدودیت‌هایی ایجاد کرده است. نرم‌افزارها قادر نخواهند بود تا از تصویر صورت افرادی که سن آنها پایین تر از 13 سال است، استفاده نمایند.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

رکورد شکنی تیم کوک مدیرعامل اپل

رکورد شکنی تیم کوک مدیرعامل اپل در ۱ آگوست ۲۰۲۵، تیم کوک…

رنگ های آیفون های ۱۷

رنگ های آیفون های ۱۷ گوشی های هوشمند آیفون ۱۷ و مدل…

آپدیت iOS 18.6 اپل برای گوشی های آیفون  منتشر شد

آپدیت iOS 18.6 اپل برای گوشی های آیفون  منتشر شد اپل به‌تازگی…