صفحه اصلی > اخبار آیپد و اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : فراخوان اپل برای تعمیر نمایشگر آیپد ایر 3

فراخوان اپل برای تعمیر نمایشگر آیپد ایر 3

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

شرکت اپل اعلام کرده که برنامه ویژه‌ای را برای آیپد ایر 3 در نظر دارد که طی آن مشکلات مربوط به نمایشگر را حل می‌کند.

اپل اعلام کرده که تعداد محدودی از کاربران آیپد ایر 3 ممکن است با سیاه شدن نمایشگر سیاه مواجه شوند که این مسئله به‌طور مشخص به مشکلات ناشی از ساخت مربوط است و شرکت اپل در حال بررسی ریشه‌های این مشکل است و خدمات مربوط به تعمیر این دستگاه‌ها را به زودی به کاربران ارائه می‌دهد.

شرکت اپل اعلام کرده که برخی از آیپدهای عرضه شده در بازه زمانی مارس تا اکتبر 2019 با این مشکلمواجه هستند و همین مسئله باعث می‌شود تا کاربران صفحه سیاه را مشاهده کنند. اپل از کاربرانی که این مشکل را دارند درخواست کرده تا در ابتدا پیش از اقدام به مراجعه به اپل استورها از طریق ایمیل وقت ملاقات دریافت کنند.

اپل اعلام کرده که در صورت مشخص شدن مشکل یاد شده در آیپد، دستگاه یاد شده را دریافت می‌کند و پس از آن اقدام به تعویض یا تعمیر دستگاه‌ها می‌کنند.

برای دریافت وقت ملاقات از اپل استورها کاربران در ر کشور می‌توانند اقدام به ارسال ایمیل به این شرکت کنند.

گفتنی است که این خدمات تنها در اپل استورهای رسمی که بخش Apple Care دارند ارائه می‌شود و شرکت اپل این خدمات را در برخی از کشورها ارائه نمی‌دهد. بر این اساس کاربران برای دریافت این خدمات باید حتماً به اپل استورهای خاص و تعیین شده مراجعه کنند. گفتنی است که یکی از اپل استورهای خاورمیانه که این خدمات را ارائه می‌دهد در شهر دبی قرار دارد.

گفتنی است که اپل تنها برای سه سال این خدمات را به کاربران ارائه می‌دهد و پس از آن هیچ خدماتی را برای تعویض و تعمیر ارائه نمی‌دهد. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…