صفحه اصلی > اخبار فناوری و اخبار و تازه‌ها : کنفرانس توسعه دهندگان فیس بوک با عنوان F8 به خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شد

کنفرانس توسعه دهندگان فیس بوک با عنوان F8 به خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شد

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

شرکت فیس بوک به تازگی اعلام کرده که کنفرانس توسعه دهندگان خود با عنوان F8 2020 را که لغو کرده است.

این رویداد که قرار بود در بازه پنجم و ششم ماه می 2020 در سن خوزه کالیفرنیا برگزار شود، حالا به خاطر شیوع ویروس کرونا لغو شده است و شرکت اپل فیس بوک امسال این رویداد را برگزار نمی‌کند.

فیس بوک در بیانیه‌ای که توسعه دهندگان و شرکت کنندگان این رویداد منتشر کرده اعلام کرده که به دلیل شرایط ویژه و خاصی که به خاطر شیوع کووید 19 ایجاد شده تمایلی به برگزاری این رویداد ندارد.

F8 2020 یکی از حیاتی‌ترین رویدادهای شرکت فیس بوک است که در آن بسیاری از اطلاعات مربوط به توسعه ابزارهای نرم افزاری جدید توسط این شرکت معرفی می‌شوند. بر این اساس رویداد یاد شده از اهمیت زیادی برای فیس بوک برخوردار است و به همین دلیل ممکن است عدم برگزاری آن ضربه بزرگی به این کمپانی وارد سازد. با این حال شرکت فیس بوک اعلام کرده که این رویداد به خاطر شرایط ویژه و خاصی که به خاطر شیوع ویروس کرونا ایجاد شده این رویداد را امسال برگزار نمی‌کند.

فیس بوک تصمیم دارد تا کنفرانس امسال را به‌صورت خلاصه‌تر و از طریق پلتفرم‌های آنلاین برگزار کند. این رویداد به‌صورت استریم زنده ویدیویی منتشر می‌شود و شرکت فیس بوک اطلاعات ویژه‌ای برای دسترسی به این رویداد مجازی ارائه داده است.

مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا همچنان در حال افزایش است و عدم امنیت سلامتی افراد باعث شده تا روی سوددهی این شرکت‌ها و روند درآمد زایی آن‌ها تأثیر منفی بسیار زیادی گذاشته شود.

تا پیش از این بسیاری از کنفرانس‌های مهم نظیر GDC 20202 و MWC 2020 و حتی لیگ بازی‌های ویدیویی نیز به خاطر این ویروس لغو شده بودند و احتمالاً رویدادهای ورزشی مهم نظیر المپیک امسال نیز ممکن است لغو شود و به زمانی دیگر موکول شود. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…