صفحه اصلی > اخبار آیفون و اخبار دنیای اپل و اخبار فناوری و اخبار و تازه‌ها : محموله آیفون 10 به ارزش 370 هزار دلار به سرقت رفت

محموله آیفون 10 به ارزش 370 هزار دلار به سرقت رفت

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

 عرضه جهانی آیفون X از روز گذشته دوازدهم آبان ماه آغاز گردید و در همین روز، سه نفر طی عملیاتی، حدود 313 آیفون 10 را از درون کامیون حمل کننده این محموله به سرقت بردند. بر اساس گزارشات، ارزش اجناس سرقت شده حدود 370 هزار دلار تخمین زده است.

عملیات سرقت اشاره شده بین ساعت 11:15 الی 11:30 صبح در حالی صورت پذیرفت که کامیون حمل کننده بار، در جلوی اپل استور شهر سان فرانسیسکو پارک شده بود و سارقان، آیفون‌ها را از داخل کامیون خالی کرده، به داخل یک ون سفید رنگ منتقل نمودند و از محمل گریختنند. اما خوشبختانه یکی از دربان‌ها ساختمان‌های مجاور، صحنه را از نزدیک مشاهده نموده و عکسی که از این عملیات گرفته را در اختیار پلیس محلی قرار داده است.

افرادی که پیشتر آیفون 10 خود را سفارش داده بودند، بر اساس گزارش CNET، کالای خود را در موعد مقرر و بدون هیچ‌گونه تأخیری دریافت نموند.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

آیفون 17 پرو اپل

آیفون 17 پرو اپل با نزدیک شدن به اواسط سال ۲۰۲۵، توجه…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…