صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : اختراع دوربینی بسیار کوچک و با وضوحی بالا توسط اپل

اختراع دوربینی بسیار کوچک و با وضوحی بالا توسط اپل

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

حق اختراع اپل که در اداره ثبت اختراعات و علائم تجاری ایالات متحده ثبت شده است، از یک دوربین کوچک با وضوح بالا برای آیفون و یا آیپد خبر می‌دهد. این پتنت با عنوانی کاملاً ساده ”دوربین کوچک با وضوح بالا” نام گذاری شده است، یک سنسور کروی خمیده با ۳ لنز متفاوت (که دو تای آن‌ها محدب است) که نور به صورت متمرکز به سطح حسگر می‌رسد.

اختراع دوربینی بسیار کوچک و با وضوحی بالا توسط اپل

در نتیجه تصاویر واضح با تحریف کم پدید می‌آیند. استفاده از لنزهای منحنی به اپل اجازه داشتن یک لنز کوچک با پیکسل‌های کوچک را می‌دهد. با استفاده از این سنسور، دوربین در اندازه‌ی ۲ میلی‌متر و یا کوچکتر پدید می‌آید. اگرچه این فرآیند باعث ثبت تصاویر با کمی انحراف می‌شود اما اپل برای اصلاح این مشکل راه حلی نرم افزاری را در نظر دارد.

اختراع دوربینی بسیار کوچک و با وضوحی بالا توسط اپل

این حق اختراع در سال ۲۰۱۳ ثبت شده است و دلیل و گمانه زنی در این رابطه و حذف دوربین‌های ساخته‌ی سونی که در حال حاضر در آیفون استفاده می‌شود، وجود ندارد. آیفون همیشه جز بهترین دوربین‌های تلفن‌های هوشمند شناخته می‌شود. از سوی دیگر اپل به دنبال راهکارهایی برای نازک‌تر کردن آیفون و استفاده باتری‌هایی با ظرفیت‌های بالاتر است. انتظار می‌رود که آیفون ۷ برای باز کردن فضای بیشتر در دستگاه و نازک‌تر شدن آن، بدون پورت ۳٫۵ میلی متری عرضه شود. این پتنت می‌تواند به اپل برای زمانی که قصد استفاده دوربین کوچک‌تر روی آیفون خود را داشت به کمکش بیاید.

 اختراع دوربینی بسیار کوچک و با وضوحی بالا توسط اپل

 مشخص نیست که استفاده از این پتنت را به زودی شاهد خواهیم بود و یا همانند بسیاری دیگر بایگانی خواهد شد! البته با توجه به شرایط فعلی امکان کار اپل بر روی این پتنت در حال حاضر وجود دارد و شاید در ۲-۳ نسل بعدی آیفون شاهد آن باشیم.

اختراع دوربینی بسیار کوچک و با وضوحی بالا توسط اپل 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آیپد نسل 11 اپل

آیپد نسل 11 اپل نسل یازدهم آیپد های  اپل  از طریق وبسایت…

آیپد ایر M3 اپل

آیپد ایر M3 اپل شرکت اپل در  تاریخ چهارم مارس ۲۰۲۵ از…

اپلیکیشن Copilot برای macOS

اپلیکیشن Copilot برای macOS مایکروسافت اپلیکیشن Copilot را برای macOS عرضه کرد…