صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : چرا اپل ایرپادها را با تاخیر وارد بازار می کند ؟

چرا اپل ایرپادها را با تاخیر وارد بازار می کند ؟

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

در کنار رونمایی از آیفون 7 و 7 پلاس، اپل از یک محصول کاملا جدید به نام ایرپاد رونمایی کرد. این محصول درحقیقت همان هدفون‌های بدون سیمی است که اخیرا در بازار رایج شده اند. اپل وعده داده بود که این محصولات در اکتبر عرضه خواهند شد، اما براساس گزارش جدید، اپل در زمینه عرضه ایرپادها تا قبل از کریسمس به مشکل برخورده است.
براساس گزارش وال استریت، یکی از افرادی که در زمینه ایرپادها و گجت‌های مشابه تخصص دارد گفته که اپل پیش از عرضه نهایی محصول باید از چند چالش سخت عبور کند. به طور معمول، یک هدفون بلوتوثی، سیگنال را از یک گوش دریافت کرده و سپس آن سیگنال به گوش بعدی منتقل می‌شود.

” ایرپادهای اپل هرکدام یا اتصال با آیفون، مک یا هرمحصول دیگری، سیگنال‌های جداگانه دریافت می‌کنند. اما اپل باید از این موضوع مطمئن شود که هردو گوش، صدا را به طور همزمان دریافت کنند تا این موضوع باعث ایجاد اختلال نشود. “

هماطنور که خواندید، چالش اصلی اپل بر سر این است که این دو، یک صدا را دقیقا با هم دریافت کنند؛ بدون آنکه هیچ اختلالی در این زمینه پیش بیاید. شاید این مشکل برای کسانی که از یک گوشی استفاده می‌کنند چندان به چشم نیاید اما در زمینه با گوش دادن به موسیقی، این موضوع می‌تواند به یک مشکل جدی تبدیل شود.

{module 1181}