صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : آیفون 75 درصد نوجوانان آمریکایی را تسخیر کرده است

آیفون 75 درصد نوجوانان آمریکایی را تسخیر کرده است

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

گوشی هوشمند بعدی 75% نوجوانان آمریکایی آیفون خواهد بود : 

آیفون در 3 ماهه اول سال 2016  با کاهش فروش مواجه بوده است . البته این کاهش فروش مربوط به همه گوشی های هوشمند بوده است ؛ به طوری که رشد گوشی های هوشمند برای اولین بار در کل تاریخ به زیر 10 درصد رسیده است . اما جالب است بدانید طبق نظرسنجی گسترده که توسط موسسه Piper Jaffray انجام گرفته ؛ 69 درصد از افراد نوجوان آمریکایی بیان کرده اند که صاحب یک آیفون اپل میباشند و نکته قابل توجه دیگری که در این نظر سنجی به دست آمده است ؛ بیان 75% افراد برای خریدن و داشتن آیفون میباشد و این افراد اظهار نظر کرده اند که در آینده به خرید آیفون رو خواهند آورد . 

در مورد استفاده از آیپد در میان نوجوانان آمریکایی نیز باید بیان داشت که حدود 48% نوجوانان از تبلت اپل استفاده میکنند که این آمار نشان از کاهش  نامحسوس مجصولات آیپد در میان نوجوانان میدهد . البته نیمی از شرکت کنندگان در نظر سنجی اعلام کرده‌اند که تبلت بعدی آن ها اپل خواهد بود . 

این تحقیق در میان 6500 نوجوان با میانگین سن 16.5 سال برگزار شده و نشان می دهد که اپل همچنان از محبوبیت بسیار زیادی در بین قشر نوجوان آمریکایی برخوردار است . 

 دلیل محبوبیت اپل در بین نوجوان قابل پیش بینی بود زیرا اپل تمام تلاش خود را برای ارائه محصولات جوان پسند کرده است . از خریدن برند Beats تا توزیع آیپد در مدارس آمریکا برای کمک به رشد آموزشی نوجوانان را میتوان گوشه‌ای از تلاش‌های اپل برای جذب نوجوانان دانست .

آیا این رشد محبوبیت در بزرگسالان هم رخ خواهد داد . باید منتظر ارائه محصولات جدید و همچنین آیفون 7 اپل باشیم .