صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : اپل تولید محصولات آیفون 7 را کاهش داد

اپل تولید محصولات آیفون 7 را کاهش داد

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد
اوایل معرفی آیفون 7 ، با توجه به ماژول دوگانه و رنگ جدیدش با استقبال بی نظیری مواجه شد . استقبال کاربران اینقدر زیاد بود که اپل برای تحویل بعضی از مدل هایش ، بیشتر از یک ماه زمان از مشتری میگرفت . 
حال پس از گذشت مدت زمانی چند ماهه ، به نظر میرسد فروش این محصول با افت قابل توجهی روبرو شده است . طوری که اپل تولید انبوه این کالا را از دستور کار خارج کرده است . به نظر میرسد ظاهر یکسان محصولات سه گانه آیفون 6 ، آیفون 6اس و آیفون 7 بدجوری به ضرر اپل تمام شده است . 
بر اساس اسناد منتشر شده در سایت Nikkei اپل تولید آیفون را ۱۰ درصد کاهش داده است تا بتواند با توجه به نیاز بازار ، کالا عرضه کند . البته باید وضعیت بازار و همچنین حضور شرکت های چینی را هم در این وضعیت دخیل دانست . 
این کاهش فروش ، حتما صدای زنگ هشدار را به ساکنان کوپرتینو خواهد رساند . بر اساس شایعات و اخبار منتشر شده ، آیفون 8 با صفحه نمایش خمیده و تکنولوژی OLED به بازار خواهد آمد . همچنین این اخبار حکایت از حذف دکمه هوم میدهد . در واقع دکمه هوم مجازی تعبیه خواهد شد .همچنین به نظر میرسد آیفون 8 در سه ورژن متفاوت عرضه خواهد شد .
آیفون 8 با تمام این تغییرات حتما با فروش خوبی مواجه خواهد شد .