صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : آی او اس 10 جیلبریک شد

آی او اس 10 جیلبریک شد

جیلبریک آی او اس ۱۰ :

جیل بریک ای او اس 10 انجام شده و اقدامات مورد نیاز در حال انجام است .
هکر لوکا تودسکو ( Luca Todesco) که با نام qwertyoruiop شناخته میشود، ویدیویی را ارسال کرده که در آن جیلبریک آی او اس 10 مشاهده میشود .
در این جیلبریک از بسترهای تلفن همراه فعالی هستند. نام این جیلبریک YaluX است و بر روی arm64 ( ایفون 5 اس به بالا) فعال میشود. آخرین ویدیو بسیار بی کیفیت است. این بار زیرساختهای همراهی را که با YaluX  کار میکنند در ای او اس 10 را نشان میدهد .
زیرساختهای همراه شدیدا توسط اجرا کننده زیرساخت (SubstrateLauncher ) وصله گذاری شده اند و با یک کتابخانه دست ساز که همان کار را انجام میدهد جایگزین شده اند .
Todesco  قبلا نمایی از جیلبریک نسخه بتای ای او اس 10 را به نمایش گذاشته بود و همچنین تیمهای Pangu وiH8Sn0w. در هر حال این اولین باری است که جیل بریک ای او اس 10 به نمایش گذاشته میشود. معلوم نیست که Todesco  برنامه ای برا ی انتشار این جیلبریک دارد یا خیر. به نظر میرسد که این کار به دست Pangu یاiH8Sn0w انجام گردد.
 
{media id=940,layout=blog}

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آیفون 17 اپل در تاریخ 18 شهریور به صورت رسمی معرفی می شود

آیفون 17 اپل در تاریخ 18 شهریور به صورت رسمی معرفی می شود…

اپلیکیشن اینستاگرام برای آیپد منتشر شد | ویژگی ها و قابلیت ها

اپلیکیشن اینستاگرام برای آیپد منتشر شد | ویژگی ها و قابلیت ها…

اپل سه مدل از مک بوک های خود را رسماً منسوخ اعلام کرد

اپل سه مدل از مک بوک های خود را رسماً منسوخ اعلام…