شرکت اپل مدل جدیدی از iPod Touch را در فروشگاه خود معرفی کرد، این آیپاد تاچ ۱۶ گیگی ۲۲۹ دلار قیمت دارد و برخی از امکانات آن حذف شده است. در این مدل از آیپاد تاچ، دوربین اصلی دستگاه که iSight نام دارد حذف شده است، اما دوربین جلو همچنان باقی مانده است.



بند معروف آیپاد تاچ یعنی همان Loop نیز در این مدل حذف شده است. این iPod Touch از صفحه نمایش ۴ اینچی Retina، پردازنده دو هسته ای A5 و ۱۶ گیگ حافظه داخلی و همچنین Apple EarPods برخوردار است. وزن آیپاد جدید ۸۶ گرم یعنی دو گرم سبک تر از مدل قبلی آیپاد تاچ است. در پایان باید اشاره کرد که در این مدل شما امکان انتخاب رنگ بدنه را ندارید و باید به انتخاب رنگ نقره ای بدنه رضایت دهید.
با توجه به خبر های جدید اعلام شده در مورد لغو تحریم فناوریهای ارتباطی و اطلاعاتی و این خبر ارزانی آیپاد تاچ باید تفاوت چشمگیری را در قیمت های محصولات داشته باشیم.
به نظر می رسد اپل قدمی کوچک برداشته تا آیفونی ارزان قیمت را معرفی کند.
نظر شما چیست؟