اپل سافاری 8.0.2 را برای سیستم عامل یوسمتی عرضه کرد

حدودا یک هفته پیش اپل سافاری 8.0.1 را برای سیستم عامل یوسمتی عرضه کرد ولی بلافاصله آن را از سایت خود برداشت. حال نسخه جدید سافاری 8.0.2 برای عموم عرضه شده است.

این نسخه تغییری نسبت به نسخه قبلی نداشته است و تنها در متنی که در خصوص این بروزرسانی توسط اپل منتشر شده عنوان شده است که دلیل حذف سافاری 8.0.1 مشکل بسیاری نادری بوده است که پس از نصب سافاری 8.0.1 برخی از کاربران قادر به اجرای سافاری نبودند.

از دیگر تغییراتی که در نسخه قبلی و این نسخه بود می‌توان به حل مشکل عدم همگام سازی سابقه (History) سافاری بین دستگاههای مختلف، ذخیره شدن رمزهای عبور از پیش پر شده (autofill)، بهبود عملکرد WebGL در نمایشگرهای رتینا و همچنین قابلیت انتقال رمزهای عبور از مرور ر فایرفاکس است.

اپل همچنین در کنازر این نسخه، سافاری 7.1.2 را برای سیستم عامل ماوریکس و سافاری 6.1.2 را نیز برای سیستم عامل شیر کوهی عرضه کرد.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

Sales Coach اپلیکیشن جدید اپل در حوضه فروش

اپل از اپلیکیشن Sales Coach رونمایی می‌کند؛ ابزار آموزشی مجهز به هوش…

سه محصول جدید اپل برای خانه هوشمند در سال 2026

سه محصول جدید اپل برای خانه هوشمند در سال 2026 از HomePod…

بازی های پلی استیشن پلاس فوریه ۲۰۲۶ در گیم کاتالوگ

فهرست بازی های پلی استیشن پلاس فوریه ۲۰۲۶ فهرست بازی های پلی…