صفحه اصلی > اخبار و تازه‌ها : طرح جدید اپل برای اپل استور اصلی خود در سانفرانسیسکو

طرح جدید اپل برای اپل استور اصلی خود در سانفرانسیسکو

اپل قصد دارد فروشگاه اصلی خود را در سانفرانسیسکو باز طراحی کند. البته اپل ابتدا قصد داشت این پروژه را با جابجایی این فروشگاه به میدان آنیون آغاز کند که موفق نشد. اما از آنجا که اپل همیشه بهترین طرح های پشتیبان را در آستین دارد، تصمیم به باز طراحی این فروشگاه گرفت.

همان طور که در تصویر می بینید این فروشگاه کاملا تغییر خواهد کرد وبسیار زیبا می شود. فروشگاه از یک دروازه ی بسیار بزرگ برخوردار خواهد بود که در درون آنها درب شیشه ای معمولی نیز جای داده شده تا در صورت نیاز ، مثلا زمستان و هوای سرد یا طوفان، بتوان از درب های معمولی استفاده کرد.

البته این طرح و تغییرات هنوز به تایید مسوولین شهری سانفرانسیسکو نرسیده و اپل نیز از تاریخ اجرای این طرح خبری نداده. اما هیچ یک از اینها مبنایی برای نفی این تغییرات نیست. می توان به جرات گفت که طراحی ظاهر کنونی این فروشگاه به عنوان پرچمدار اپل استورها در حد و اندازه ی کنونی اپل با تغییرات جدید و بنیادین نیست.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آیفون 17 پرو با قابلیت شارژ بی سیم معکوس

آیفون 17 پرو با قابلیت شارژ بی سیم معکوس اپل طبق سنت…

سیری جدید اپل | همه چیز درباره دستیار هوشمند اپل در 2026

سیری جدید اپل | همه چیز درباره دستیار هوشمند اپل در 2026…

اشتراک Apple One ارزشمندتر از همیشه شد

اشتراک Apple One ارزشمندتر از همیشه شد اشتراک Apple One یک سرویس…