صفحه اصلی > اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : اپل تی وی پلاس در رقابت با نتفلیکس موفق می‌شود

اپل تی وی پلاس در رقابت با نتفلیکس موفق می‌شود

آمریکا 360 هزار ایرپاد جعلی را مصادره کرد

 موسسه جی پی مورگان به تازگی طی بررسی‌های خود اعلام کرده که شرکت اپل با توسعه سرویس پخش محتوای اپل تی وی پلاس شانس بسیار زیادی برای رقابت با نتفلیکس دارد.

فرایند پخش محتوای ویژه و اختصاصی اپل تی وی پلاس نزدیک به یک ماه است شروع شده است و حالا مشخص شده که این محتوای ویژه توانسته‌اند مخاطبین بسیار زیادی را به خود جذب کنند.

جی پی مورگان اعلام کرده که درآمد شرکت اپل از فروش اشتراک سرویس دیجیتالی اپل تی وی پلاس برای پخش محتوای ویدیویی به صورت دیجیتالی تا سال 2025 میلادی به مرز 11 میلیارد دلار خواهد رسید.

بر اساس این بررسی‌ها، اپل می‌تواند درآمد حاصل از فروش سرویس‌های دیجیتالی خود را تا سال 2025 بیش از 5 برابر کند و یکی از مهم‌ترین شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های استریم در دنیا شود.

سرویس اپل تی وی پلاس در جریان کنفرانس بهاری شرکت اپل در بهار 2019 معرفی شد و با عرضه نسخه عمومی سیستم عامل‌های جدید این شرکت شامل مک او اس کاتالینا، تی وی او اس 13 و آی او اس 13 آماده عرضه به تمامی کاربران دستگاه‌های پشتیبانی شده و تولید شده توسط اپل شد.

علاوه بر این، کاربران دستگاه‌های دیگر و تلویزیون‌های هوشمند می‌توانند از طریق نسخه وب یا اپلیکیشن‌های توسعه داده شده برای تلویزیون‌های هوشمند به این سرویس ویژه دسترسی داشته باشند و از آن طریق محتوای اختصاصی شرکت اپل را پس از خرید اشتراک ویژه این شرکت تماشا کنند.

سیاست اپل در سال 2019 به سمت توسعه و عرضه سرویس‌های دیجیتالی پیش رفته است و این شرکت تصمیم دارد تا درآمد حاصل از این سرویس‌های دیجیتالی را همگام با محصولات فیزیکی و الکترونیکی خود آماده عرضه کند.

برای دسترسی به اپل تی وی پلاس کاربران نیاز به خرید اشتراک از طریق کارت‌های اعتباری بین‌المللی یا گیفت کارت و البته اینترنت پر سرعت دارند. 

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون

آپدیت iOS 18.4.1 در دسترس کاربران آیفون کمپانی اپل به‌تازگی نسخه iOS…

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ

معافیت محصولات اپل از تعرفه های تجاری ترامپ پس از اعمال تعرفه…

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ

راهکارهای اپل برای مقابله با تعرفه‌های سنگین دونالد ترامپ دولت دونالد ترامپ…