صفحه اصلی > اخبار آیفون و اخبار دنیای اپل و اخبار و تازه‌ها : وال استریت ژورنال خبر از تولید آیفون XR در هند داد

وال استریت ژورنال خبر از تولید آیفون XR در هند داد

 شرکت احتمالاً فرایند تولید انبوه آیفون XR در هند را آغاز کرده و از این پس تصمیم دارد تا این تلفن هوشمند را در همان کارخانه‌های تولید کننده آیفون اس ای تولید کند.

خبرگزاری وال استریت ژورنال به نقل از یکی از کاربران شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرده که اپل فرایند تولید آیفون XR در هند را آغاز کرده و از این پس این محصول در کارخانه‌های هندی تولید می‌شود. اخیراً تصویری از یک جعبه آیفون XR منتشر شده که در پشت آن عبارت Designed by Apple in California, Assembled in India به چشم می‌خورد.

این مسئله نشان می‌دهد که در صورت صحت داشتن تصویر منتشر شده، اپل تولید انبوه این تلفن هوشمند را در کشور هند آغاز کرده است.

اپل تا پیش از این نیز با کارخانه‌های هندی برای تولید انبوه برخی از محصولات خود همکاری کرده بود. آیفون اس ای، سری جدید آیفون 6 اس پلاس و برخی دیگر از محصولات اپل در این کشور تولید شده‌اند.

اپل وظیفه تولید انبوه بسیاری از محصولات خود را به کارخانه‌های چینی واگذار کرده است. به عنوان مثال کارخانه فاکس کان به عنوان تولید کننده انبوه بسیاری از مدل‌های آیفون محصول می‌شود. با این حال برخی از محصولات نظیر آیفون 8 در فاکس کان تولید نشدند و اپل وظیفه تولید انبوه آن‌ها را به کارخانه چینی پگاترون واگذار کرده بود.

با این حال این شرکت با رایزنی انجام شده به همراه دولت هند توانسته برخی از محصولات خود را در این کشور تولید و آماده عرضه به بازار جهانی کند. آیفون XR احتمالاً پس از توقف تولید انبوه آیفون اس ای آماده تولید شده است و قرار است از این پس با عبارت Designed by Apple in California, Assembled in India در پشت جعبه خود آماده عرضه به بازار شود.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

پردازنده A20 اپل

پردازنده A20 اپل گزارش‌های جدید نشان می‌دهد پردازنده Apple A20 که قرار…

دانلود و تماشای آنلاین فیلم و سریال های جدید در آیفون و مک اپل

دانلود و تماشای آنلاین فیلم و سریال های جدید در آیفون و…

چهار بازی جدید اپل آرکید در نوامبر 2025 معرفی شدند

چهار بازی جدید اپل آرکید در نوامبر 2025 معرفی شدند اپل آرکید،…