پیمانکاران اپل روزانه هزار صدای ثبت شده سیری را بررسی می‌کنند

 ماه گذشته بود که تعدادی از خبرگزاری‌ها، گزارش‌هایی در مورد تلاش اپل برای ضبط اطلاعات شخصی کاربران از طریق سیری را منتشر کرده بودند که اعتراض‌های بسیار زیادی را به همراه داشت و حالا بررسی‌ها حاکی از آن است که پیمانکاران شرکت اپل روزانه هزار صدای ضبط شده از طریق سیری را تحلیل و بررسی می‌کنند.

بر اساس گزارش جدید یک موسسه تحلیلی و خبری ایرلندی، پیمانکاران شخص ثالثی که اپل بابت بررسی صدای ضبط شده کاربران استخدام کرده، هر روز هزار فایل صوتی را تحلیل و بررسی می‌کنند. علاوه بر این، اپل تعداد زیادی پیمانکار را در این زمینه استخدام کرده که این مسئله نشان دهنده آن است که اپل تعداد زیادی از صداهای ضبط شده کاربران را به صورت روزانه توسط افراد ناشناس مورد بررسی قرار می‌دهد.

در اواسط ماه جولای سال جاری میلادی خبرگزاری گاردین اعلام کرد که شرکت اپل بدون اطلاع از کاربران صدای آن‌ها را در مکالمات خصوصی و شرایط مختلف جمع آوری و ضبط می‌کند و آن‌ها را به صورت سازمان‌دهی شده مورد بررسی قرار می‌دهد. بررسی‌ها حاکی از آن است که شرکت اپل حتی صدای محیط‌های خصوصی و ارتباطات کاملاً شخصی و خصوصی افراد را نیز ضبط و تحلیل می‌کند.

اپل اعلام کرده بود که این اطلاعات را صرفاً به‌منظور بهبود روند کاری دستیار دیجیتالی و صوتی سیری جمع آوری می‌کرده است. با این حال کاربران اعلام کرده‌اند که این شرکت هیچ اطلاعی در این زمینه ارائه نداده است و این مسئله نشان دهنده آن است که شرکت اپل اقدام به نقض بارز حریم خصوصی کاربران کرده است و باید در این زمینه پاسخگو باشد.

گفتنی است که علاوه بر گزارش‌های یاد شده در مورد محصولات اپل، گزارش‌هایی موازی در مورد تلاش مایکروسافت برای جمع آوری اطلاعات مشابه از طریق اسکایپ و کینکت نیز منتشر شده است و حالا مشخص شده که بسیاری از شرکت‌های حوزه فناوری تخلف‌های مشابهی را علیه حریم خصوصی کاربران مرتکب شده‌اند.

تیم تحریریه

مقالات مرتبط

اپل در کنفراس WWDC 2026 از iOS 27 و Siri AI رونمایی کرد

اپل در کنفراس WWDC 2026 از iOS 27 و Siri AI رونمایی…

اپل عرضه نخستین عینک هوشمند خود را به اواخر ۲۰۲۷ موکول کرد

اپل عرضه نخستین عینک هوشمند خود را به اواخر ۲۰۲۷ موکول کرد…

iOS 27 چه قابلیت های خواهد داشت

iOS 27 چه قابلیت های خواهد داشت؛ از آیفون تاشو تا نسل…